Mene iskreno boli uvo ko ce da osvoji, ali da kazem - navijacu za Svedjane...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Cenci ::Ma kaki nemci,za njih ne bi navijao ni da samo oni sudeluju na prvenstvu!
penban ::Ovo je godina kada Nemci uzimaju titulu. Deluju mi najkompaktnije od svih reprezentacija.
Danijel BL ::penban ::Ovo je godina kada Nemci uzimaju titulu. Deluju mi najkompaktnije od svih reprezentacija.
švabe uvijek favoriti
Cenci ::Ja nebih odbacivao Španjolce,igraju dobar nogomet!
da igram ja u napadu i da imam takav vezni red iza ledja bio bi strasan napadac. Bice i vilja i tores u formiCenci ::Ja da Villa nije u formi,ali mislim da Llorente može lepo da uskoči,a i Soldado je odličan u prvenstvu,a samo kakvu vezu imaju Iniesta,Xavi Alonso,Xavi,Mata,David Silva,za mene prvi favoriti sigurno!
Steel ::da igram ja u napadu i da imam takav vezni red iza ledja bio bi strasan napadac. Bice i vilja i tores u formiCenci ::Ja da Villa nije u formi,ali mislim da Llorente može lepo da uskoči,a i Soldado je odličan u prvenstvu,a samo kakvu vezu imaju Iniesta,Xavi Alonso,Xavi,Mata,David Silva,za mene prvi favoriti sigurno!
Freak ::Nema niko jaci...
Possible Spain Euro 2012 Squad:
Goalkeepers: Iker Casillas (Real Madrid), Jose Manuel 'Pepe' Reina (Liverpool), Victor Valdes (Barcelona).
Defenders: Javi Martínez (Athletic Bilbao), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Andoni Iraola (Athletic Bilbao), Jordi Alba (Valencia).
Midfielders: Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi Hernández (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona), Cesc Fàbregas (Barcelona), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Málaga), Jesús Navas (Sevilla), David Silva (Manchester City), Thiago Alcántara (Barcelona)
Forwards: Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Pedro Rodriguez (Barcelona), Fernando Torres (Chelsea), Juan Mata (Chelsea), David Villa (Barcelona).
In With a Chance:
Raul Albiol (Real Madrid), Joan Capdevila (Benfica), Nacho Monreal (Malaga), Jose Enrique (Liverpool), Alvaro Negredo (Sevilla), Iker Muniain (Athletic Bilbao), Roberto Soldado (Valencia)
Cenci ::Šta je Juan Mata napadač,i mislim da Soldado ide sigurno na prvenstvo!
Pohovani feniks ::Soldado zasluzuje pre Torres-a. Mata je ofanzivni vezista. Pogresili su ovde.
Ja bi Enrikea stavio pre Iraole.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu