brugi82 ::Ali ja bih bio veoma zadovoljan sa ulaskom u play-off i sa drugog mesta.
Ya can say that again... Ma Ravensi uzimaju AFC ove godine, nemamo se tu sta puno razmisljat
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 8 ... 14
brugi82 ::Ali ja bih bio veoma zadovoljan sa ulaskom u play-off i sa drugog mesta.
Slazem se potpuno sa brugi.brugi82 ::dr.dule ::kakav crni baltimor ispred pitsburga.
ti ne mogu da vezu dve sezone kako treba.
rej luis je odavno samo ime a placen je da drzi igrace na uzici..
baltimor i cincinati u borbi za tezi raspored do godine i visi pik.
klivlend je ne milosrda za prvog pika iako imam americku lepotu u fantazi na nfl.com
Uh bre dule, stvarno ga pretera... Pa jesi ti gledao i jednu utakmicu Ravensa prosle godine? Ray je igrao odlicno. Pre bi se moglo reci da je Bart Scot igrao slabo, a da su ga Ray i Jim Leonhard izvlacili i ispravljali njegove greske... Ne kazem da ce Ravensi sa lakocom osvojiti diviziju. Cak je vrlo verovatno da ce je Steelersi uzeti opet. Ali ja bih bio veoma zadovoljan sa ulaskom u play-off i sa drugog mesta.
potpis...viking ::Ludnica...valjda zato i volimo ovaj sport...muskost i drama, ma sta drama,TRILER !!!
Siguran sam da nijedan tim nece zavrsiti 16:0 a igrati sportsku na NFL je kao samoubistvo iz zasede...
Ovan ::ovo kolo ko da se nije ni igralo za ovu diviziju
Ostaris za tih 5-6 sati cekajuci rezove jedno 5-6 meseci!viking ::Ludnica...valjda zato i volimo ovaj sport...muskost i drama, ma sta drama,TRILER !!!
Siguran sam da nijedan tim nece zavrsiti 16:0 a igrati sportsku na NFL je kao samoubistvo iz zasede...
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 8 ... 14
NFL Fans Serbia » NFL zona » AFC » AFC North » AFC North: Baltimore, Cincinnati, Cleveland, Pittsburgh
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu