Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Last week it was Jarvis Landry, this week it's @obj, the players don't seem to respect Kitchens and every outburst causes everyone to laugh at the #Browns on social media. How can ownership keep Kitchens after this year?pic.twitter.com/2Je2nUhDg1
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) December 22, 2019
Ol' Dirty Bastard ::Najjaci mi je Zona, tri kola ga nema nigde, nesto malo prokomentarise ali mudro cuti i onda jedan dobar mec i krece prica svaki igrac Brownsa je buduci HOF-er. Samo citam sta pise juce.
Jucerasnji mec nista ne govori, kao sto prvi mec Brownsa protiv Titansa nije realan prikaz tako i ovo, mi smo prosto odigrali najgoru mogucu utakmicu, nista nije islo a prelomni trenutak je bio fumble Ingrama posle odlicnog drajva. Uglavnom poraz jeste bitan ali rezultat nije realan prikaz stanja, radije bi u ranijem delu sezone ovako nesto da se desi, taman da ima vremena da se isprave stvari. Videcemo se na kraju sezone
Browns 1st round picks from 2013-2017:
— Field Yates (@FieldYates) December 22, 2019
Barkevious Mingo: Texans
Justin Gilbert: No team
Johnny Manziel: No team
Danny Shelton: Patriots
Cameron Erving: Chiefs
Corey Coleman: Giants
Myles Garrett: Suspended
Jabrill Peppers: Giants
David Njoku: Inactive
0 playing for CLE today.
Ol' Dirty Bastard ::Ol' Dirty Bastard ::Najjaci mi je Zona, tri kola ga nema nigde, nesto malo prokomentarise ali mudro cuti i onda jedan dobar mec i krece prica svaki igrac Brownsa je buduci HOF-er. Samo citam sta pise juce.
Jucerasnji mec nista ne govori, kao sto prvi mec Brownsa protiv Titansa nije realan prikaz tako i ovo, mi smo prosto odigrali najgoru mogucu utakmicu, nista nije islo a prelomni trenutak je bio fumble Ingrama posle odlicnog drajva. Uglavnom poraz jeste bitan ali rezultat nije realan prikaz stanja, radije bi u ranijem delu sezone ovako nesto da se desi, taman da ima vremena da se isprave stvari. Videcemo se na kraju sezone
I tako dodje i taj kraj sezone, mi uzesmo #1 seed u sred Klivlanda, oni jos jedna sezona ispod .500 a Zone (ne)ocekivano nema nigde...
Can confirm @AdamSchefter report that the #Browns have requested permission to interview #Patriots OC Josh McDaniels. He's believed to be their first choice, sources tell me
— Mary Kay Cabot (@MaryKayCabot) December 30, 2019
svi hoce deo sampionskog dnk na nasu zalostSymphonyX ::Can confirm @AdamSchefter report that the #Browns have requested permission to interview #Patriots OC Josh McDaniels. He's believed to be their first choice, sources tell me
— Mary Kay Cabot (@MaryKayCabot) December 30, 2019
Ako i ovaj ode, zaokruzice se nevidjeni trenerski egzodus iz NE.
The Bad Man ::Niko se jos nije usrecio sa vasim trenerima
kad kupujes sampionskog konja ne odes na livadu uzmes nekog sa iste, nego odes na ergelu i kupis potomka sampionskog grla, e sad koji ce od ta dva da uspe pitanje je. Verovatno ovaj sampionskog porekla ima vise sanse.. Pretpostavljam da se tom logikom i vode vlasnici klubova, pa kupuju iz patsa i kafe kuvaricu u nadi da ce im napraviti posao.. Istorija je pokazala da i josh nije bio nesto poseban HC, al svake godine je potera za njim upravo iz razloga sto se nalazi u ovoj ergeli..The Bad Man ::Pa nisu se ni oni usrecili, covek im zajebao tank sezonu i prvog pika. Salu na stranu, kad odvede Majami u PO i zakuva borbu za diviziju, onda cemo pricati o pobednickom DNK
kapiramo se a i kako igra ofanzivni deo patsa ove godine ne bi ni razmatrao Josha kao opciju za svoj timThe Bad Man ::A u stvari dolazimo do zakljucka da je Billy tu bog i batina, ostatak lepo doprinese na svoj nacin i sve to bude cakum pakum na kraju
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu