Pa ko budomo cenci,ra, željko dj i ja po 10-7 idemo cenci i ja u po
tukli smo po 2
tukli smo po 2
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::Zele,pa Aleks,pa ja.Zeljko Djajic ::PS ko ce biti prvi isto je pitanje, po 2 poraza imaju trojica????
Mislio sam da te on dobio...onda je to raspored...AleksandarDolphinFan ::Peyton Manning ::Zele,pa Aleks,pa ja.Zeljko Djajic ::PS ko ce biti prvi isto je pitanje, po 2 poraza imaju trojica????
Ja, pa Zele pa Peyton, pobedio sam vama oboje,vec ste to zaboravili?
Cenci ::Jučer si imao 4 int-a,promjeni način igre,jebiga.
Raising Arizona ::Cestitke Vlado na pobedi
Ja stvarno vise nemam nameru zivce svoje da gubim na ping pong igramo odbojku presecene lopte za TD u poslednjim sekundama poluvremena dok mi se gace tresu na svakom pleju, kad bacam na koji ce mi mastovit nacin igrica pokloniti INT a kad trcim kojim cudom ce moj igrac napraviti fumble
U ovom slucaju imam 200 jardi vise od protivnika i izgubim 7 razlike, juce 100 jardi i 28 razlike, jednostavno sto je mnogo mnogo je za moju trosnu srcku, cao zdravo uninstall
Danijel BL ::Raising Arizona ::Cestitke Vlado na pobedi
Ja stvarno vise nemam nameru zivce svoje da gubim na ping pong igramo odbojku presecene lopte za TD u poslednjim sekundama poluvremena dok mi se gace tresu na svakom pleju, kad bacam na koji ce mi mastovit nacin igrica pokloniti INT a kad trcim kojim cudom ce moj igrac napraviti fumble
U ovom slucaju imam 200 jardi vise od protivnika i izgubim 7 razlike, juce 100 jardi i 28 razlike, jednostavno sto je mnogo mnogo je za moju trosnu srcku, cao zdravo uninstall
u zadnjih 30 y nema bacanja
Danijel BL ::ja rijetko
tzato gubim
Raising Arizona ::Cestitke Vlado na pobedi
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu