Ovaj sad igram sa Aleksom,i kaže mi da se neigra sa ozlijedama,pa šta mi igramo šah,a ne američki nogomet???
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Cenci ::Ovaj sad igram sa Aleksom,i kaže mi da se neigra sa ozlijedama,pa šta mi igramo šah,a ne američki nogomet???
Poslednji izmenio AleksandarDolphinFan dana Sre 28 Mar 2012, 14:43, izmenjeno ukupno 1 puta
Danijel BL ::mislim da povrde trebaju biti isključene
AleksandarDolphinFan ::Danijel BL ::mislim da povrde trebaju biti isključene
kako to "mislis"? zar nismo svi i tako igrali citavog sezoni? pravila su pravila ljudi a on kaze da on igra fudbala i u realnosti ima puno povreda ovo je nerealno ako je bez povreda i da nece da igra sve dok ne bude Injuries na ON ??? kaze i da ce da razgovara i sa Zele, onda OK, izvoli razgovaraj
ko kaze da si ti rekao nesta pogresnoDanijel BL ::AleksandarDolphinFan ::Danijel BL ::mislim da povrde trebaju biti isključene
kako to "mislis"? zar nismo svi i tako igrali citavog sezoni? pravila su pravila ljudi a on kaze da on igra fudbala i u realnosti ima puno povreda ovo je nerealno ako je bez povreda i da nece da igra sve dok ne bude Injuries na ON ??? kaze i da ce da razgovara i sa Zele, onda OK, izvoli razgovaraj
a šta sam ja rekao pogtešno
Obavestio sam obojicu da je rok do petka da zavrse...Peyton Manning ::Sirmium i Brady bi mogli da ubrzaju malo..
Idi na stranu : 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu