wr 83 izgleda ni nne misli igrati
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
AleksandarDolphinFan ::ja sam na comodo SVAKI dan od 15 do 21 svi znaju to... ok RA respect za svih rudare nema problema igracemo u cetvrtak a sta se tice Sirmium evo tu vrati na postu kada cemo sutra nikako da se pogodimo u istom trenutku na comodo ... WR83 nisam ga nasao covek samo taj jedan put kada se zezao da cemo igrati ali ipak na kraju se predomislio... BTW uvjek kad pogledam u tabeli imam taj osecaj
Bojim se da ce te ovu morati da ponovite... Svako sa svojim Ravensima.Zeljko Djajic ::Evo i mene ponovo, povratnicka pobeda protiv T-Wolf i to sa 49-ersima. Svaka cast T-Wolf, dobar si igrac nisi imao srece tj. ja sam imao srece sa pretvaranjima na 3down.
Danijel BL ::čestitke žwljku na utakmici
Ima smisla,mada kako bi se dogovorili?Zeljko Djajic ::Pa neznam nisam procitao to, sigurno mi je promaklozato sam i promenio da igram sa 49ersima inace nebi.
Kazem vam meni je glupo da igraju dve iste ekipe jedna protiv druge, postenije bi bilo da svako onda izabere po jedan razlicit tim pred pocetak sezone i da onda nema menjanja, ovako igraju u 90 posto utakmica Grin bej, Patriote i Rejvensi, cast Cenciju, Zeletu i Neci koji igraju sa drugim ekipama, ako ima jos neko sa drugom ekipom nek me izvini.
Peyton Manning ::Ima smisla,mada kako bi se dogovorili?Zeljko Djajic ::Pa neznam nisam procitao to, sigurno mi je promaklozato sam i promenio da igram sa 49ersima inace nebi.
Kazem vam meni je glupo da igraju dve iste ekipe jedna protiv druge, postenije bi bilo da svako onda izabere po jedan razlicit tim pred pocetak sezone i da onda nema menjanja, ovako igraju u 90 posto utakmica Grin bej, Patriote i Rejvensi, cast Cenciju, Zeletu i Neci koji igraju sa drugim ekipama, ako ima jos neko sa drugom ekipom nek me izvini.
Zasto bi neko igrao sa svojim prvim timom a neko sa drugim?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu