Vlada i ja verovatno vec veceras pocinjemo...znaci na dva dobijena meca se igra?Stefanino ::Pocnite play-off.....
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vlada i ja verovatno vec veceras pocinjemo...znaci na dva dobijena meca se igra?Stefanino ::Pocnite play-off.....
http://torrentz.eu/a95f12de6f8cb0169704d818447c599afac478e1
Peyton Manning ::Vlada i ja verovatno vec veceras pocinjemo...znaci na dva dobijena meca se igra?Stefanino ::Pocnite play-off.....
Peyton Manning ::Da te ocekujemo za 2.sezonu?
klodovik ::Peyton Manning ::Da te ocekujemo za 2.sezonu?
Pa, prvo moram da probam sam...Biće tu i tamo po koje pitanjce, pa po koja prijateljska...E, onda se možda možemo i tući...!
Potpis na ovo...Stefanino ::klodovik ::Peyton Manning ::Da te ocekujemo za 2.sezonu?
Pa, prvo moram da probam sam...Biće tu i tamo po koje pitanjce, pa po koja prijateljska...E, onda se možda možemo i tući...!
pored tebe ima jos pocetnika u online igranju,pa ces imati i zanimljivih meceva......samo za play-off ces morati da se izvezbas bas ljudski........najbolje da krenes odmah sa prijateljskim mecevima i sa sezonom....kroz meceve jedino moze da se nauci inace practice sa komp uopste ne pomaze u igri....jedino rute mozes da izvezbas....sto se tice odbrane nju samo kroz meceve
Peyton Manning ::Potpis na ovo...Stefanino ::klodovik ::Peyton Manning ::Da te ocekujemo za 2.sezonu?
pored tebe ima jos pocetnika u online igranju,pa ces imati i zanimljivih meceva......samo za play-off ces morati da se izvezbas bas ljudski........najbolje da krenes odmah sa prijateljskim mecevima i sa sezonom....kroz meceve jedino moze da se nauci inace practice sa komp uopste ne pomaze u igri....jedino rute mozes da izvezbas....sto se tice odbrane nju samo kroz meceve
Da,imas walktrough...Cenci ::A s kim ja igram PO,trebao sam sa Steelersom,ali sad kad njega nema,il sam možda bya week prvu rundu? [Only admins are allowed to see this image]
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu