Danijele planiraj da nas dvojica veceras odigramo...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Cestitke...Cenci ::Evo malo protiv Peytona. Jako teška tekma za mene,Peyton se popravlja iz dana u dan,samo tako nastavi. Znam da si ljut,ali jebiga to je takav sport. Peyton je vodio cijelo vrijeme za td prednosti,i ja izjednačim i on u zadnjoj četvrtini baca int i ja zabijam za vodstvo koje sam sačuvao do kraja. Peyton imao jako puno ključnih penaltia i 3 int,koja su presudila tekmu! I pri kraju tekme kad mu je trebao egal nekoliko ključnih dropovoa nejgovih WR-a!
Ukratko imao sam više sreće i spretnosti da dobijem!
Sirmium Samurai ::Auh, ovo je do sada najveće iznenadjenje turnira! Čestitke Danijelu!
Kad si raspoložen da igraš sa mnom?
Cenci ::Ako hoćeš Danijele možemo večeras oko 8!
Dobar skor...dovoljan za drugo mesto?Stefanino ::Ja sam zavrsio regularni deo sezone....skor 11-3.....bas kakav sam i prizeljkivao....
Zadnji mec odigrao derbi sa Zeljkom rezultat 31-17.....mec presudio muff na 10-3 za mene......to je odvelo rezultat na dva TD razlike sto sam i zadrzao do kraja.....dobar mec je bio sa odlicnim odbranama do zadnje cetvrtine
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu