Večeras Hawaii-San Jose na Areni. Sinoć taman dočekam USC-California kad mi nestade IPTV Morao sam na kompu da gledam
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
bocatge ::Večeras Hawaii-San Jose na Areni. Sinoć taman dočekam USC-California kad mi nestade IPTV Morao sam na kompu da gledam
bocatge ::Bila je tesna utakmica u prvom poluvremenu, pred kraj je Califronia popustila i bilo je čini mi se 20:0 na poluvremenu za USC. Dosta grešaka i penala na obe strane, ali ako je zbog nečega vredelo gledati utakmicu to je Keenan Allen. Dečko je ubica, 13 hvatanja sinoć za 160 jardi...
bocatge ::Kakvi su ovo amateri, majko mila
Ovi sa Havaja kao da su sa plaže došli, trener ima ono cveće oko vrata..San Jose još gori, ne zna se ko ima očajniji napad.
Prvo QB Havaja pravi miss snap na 5 jardi od svoje end zone i gubi loptu, pa San Jose ne uspeva da postigne TD, njihov WR ispušta uhvaćenu loptu u end zoni. Da bude još gore, maše FG sa 30 jardi
Smešna utakmica.
NFL Fans Serbia » Američki fudbal van NFL-a » NCAA koledž fudbal » Prethodne sezone koledž fudbala (arhiva) » Sezona 2011 » NCAA Vesti, Rezultati, Rankings, Diskusije
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu