greska na zrebu
ipak nisu ta dva protivnika
totenhem i besiktas
ceka se cetvti
ipak nisu ta dva protivnika
totenhem i besiktas
ceka se cetvti
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Tako gledano da. Cak i ispod minimuma.penban ::Korist je od toga sto svaka pobeda nosi 200k, a nereseno 100k
Plus da se makar malo podigne nas koeficijent koji je srozan na minimum
penban ::Korist je od toga sto svaka pobeda nosi 200k, a nereseno 100k
penban ::Tottenham
Beşiktaş
Partizan
Asteras
teska grupa
nadam se da mozemo biti bar treci
Upravo tako.Zona do trona ::penban ::Korist je od toga sto svaka pobeda nosi 200k, a nereseno 100k
Hteo si da kazes da u hipotetickoj situaciji u kojoj Partizan osvaja, recimo, dva boda u grupi, snajder sebi stavlja 200 keka u dzep?
dr.dule ::osporavate coeka koji vam omogucio 6titula u nizu. sramota.
Zona do trona ::penban ::Korist je od toga sto svaka pobeda nosi 200k, a nereseno 100k
Hteo si da kazes da u hipotetickoj situaciji u kojoj Partizan osvaja, recimo, dva boda u grupi, snajder sebi stavlja 200 keka u dzep?
dr.dule ::penban ::Tottenham
Beşiktaş
Partizan
Asteras
teska grupa
sta vas briga. uvezbali ste bus protiv surovih bugara i azera
Ma ovo je lagani prolaz dalje.Ja ne znam ko bi nas od ovih mogao dobiti.Stvarno ne znam.penban ::Tottenham
Beşiktaş
Partizan
Asteras
teska grupa
To ti je BH liga i jedan od jačih klubova...Bitno je da sa liga zove BH Premier Liga i vidite koliko su premijerni A ovaj Malezijac što je kupio FK Sarajevo je rekao da mu je cilj da Sarajevo bude redovan učesnik LŠ...penban ::Jedina dobra stvar je sto su ljudi jos uvek na GO, a mi igramo u nekom evropskom takmicenju
Inace, ne ocekujem apsolutno nista od nas... tim ce biti znacajno slabiji nego u kvalifikacijama.
Nego, Sarajevo puklo 7-0 u gostima
black & silver ::Ma ovo je lagani prolaz dalje.Ja ne znam ko bi nas od ovih mogao dobiti.Stvarno ne znam.penban ::Tottenham
Beşiktaş
Partizan
Asteras
teska grupa
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu