ono kad navijaš za Benfiku, pa Bane da gol, a tebi milo
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::kazu da ce Kavanija dovesti
Moz' biti... videcemopenban ::Mozda nam to donese srecu
Vidis da dobijamo kad ne ides na utakmicuFreak ::Moz' biti... videcemopenban ::Mozda nam to donese srecu
Problem je sto Serif uopste nije naivna ekipa. Dok je bilo 11 na 11,Serif je bez problema gradio igru kroz vezni red. Imaju Brazilce sasvim ok tehnike koja nasim timovima pravi velike probleme.Freak ::kakva bedna utakmica... drago mi je sto nisam isao. Pa mi ne mozemo ove amatere da dobijemo kako treba...
Voša je odigrala odličnu utakmicu... Ako ponove igru iz drugog poluvremena mogu lagano da pobede u gostima...
Fora je sto mozemo 20 puta bolje, ali su igraci u teskom psiholoskom kanalu...Peyton Manning ::solidna igra Partizana i solidan rezultat
+1Ljuba90 ::Fora je sto mozemo 20 puta bolje, ali su igraci u teskom psiholoskom kanalu...Peyton Manning ::solidna igra Partizana i solidan rezultat
Bas sam citao sada.Zona do trona ::Bravure na golu,bravure na humanom planu.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Veliko-je-srce-sportiste-golman-Vojvodine-daje-preostali-iznos-za-operaciju-Stojana-Kolarova.html
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu