Meni on fali za isplatu... Ovo ostalo dolazi, nije puno za crvenu, ali da se odobrim malo
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
robert de niro ::de niro upravo pao Barsa pobedila 12, primila 7 sekundi pre kraja čini mi se dva poena, a 12.5 hendikep. Jedva mi dosli Metalist daje dva i Genk 3+ na 500 din. 7500
penban ::Handanovic je strasan golman. Kako je skinuo one dve lopte, vec sam ih video u golu.
Rezultat nije los, ali moze jos bolje.
Da citiram Mikijapenban ::Hoce li uspeti ovi nasi da konacno osvoje 3 boda u LE?
Srbistuta ::Da citiram Mikijapenban ::Hoce li uspeti ovi nasi da konacno osvoje 3 boda u LE?
"tcccc"
Peyton Manning ::sastavih tiket,7 parova,kvota nesto preko 60...al necu stici da uplatim.
jel mi treba neka kartica za placanje ili sta?Federico de Soya ::Peyton Manning ::sastavih tiket,7 parova,kvota nesto preko 60...al necu stici da uplatim.
Sad kad si napunio 18+ odaću ti jednu tajnu. Naime nije neophodno fizički otići do kladionice da bi se uplatio tiket. dovoljno je imati kompjuter sa pristupom iternetu.
Hvala, molim i drugi put. Nek ti ovo bude mali poklon od mene
hvala na pomoci,al ce da bude kladjenjaFederico de Soya ::Otiđi u najbliži Mozzart, pokaži im ličnu kartu da vide da si punoletan. Učlani se u MozzartKlub. Kad to obaviš reci im da želiš da koristiš pogodnosti tzv. avansne uplate. A to znači ostaviš im keš direktno tj uplatiš ga na svoj račun i onda se kladiš online na sajtu Mozzarta. Dobici odnosno gubici ti se dodaju odnosno odbijaju sa tog računa. Kad ti ustreba keš samo odeš tamo i kažeš..."Hoću svoj deo, nećete da me prevarite"
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu