fuck zaborabvio da styavim igrace.
Jel mogu sad?
Jel mogu sad?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Peyton Manning ::Pobedih u prvom mecu....
50:33
Dao sam najmanje poena od svih pobednika,al pobeda je bitna...
Raising Arizona ::Prvo kolo H2H zavrseno, najzanimljivije je bilo na utakmici Sirmium Samurais - Serbian Freaks 66 : 64
T-Wolf :: a za treceg golmana sam postavio treceg golmana Novog Zelanda na preporuku brata koji je rekao da je bolje da, kao treceg, uzmem nekog koji kosta 1 da bi ostatak para iskoristio na nekog igraca.
+1Raising Arizona ::Mene T-Wolf dobio 91:81, mrtvi Villa je odlucio, inace bih ga pobedio...
Jao vec me hvata groznica zbog NFL fantazija, ne mogu da docekam
T-Wolf ::Da li je moguce da sam sa 109 poena izgubio!? Jeste! A sad me zanima ko je Levelers? Red je da cestitam coveku na 111 poena. Svaka cast...
T-Wolf ::Da li je moguce da sam sa 109 poena izgubio!? Jeste! A sad me zanima ko je Levelers? Red je da cestitam coveku na 111 poena. Svaka cast...
elJefe ::T-Wolf ::Da li je moguce da sam sa 109 poena izgubio!? Jeste! A sad me zanima ko je Levelers? Red je da cestitam coveku na 111 poena. Svaka cast...
sef Levelersa ti zahvaljuje + spojili smo lepo i korisno posto je Raising osvecen
T-Wolf ::elJefe ::T-Wolf ::Da li je moguce da sam sa 109 poena izgubio!? Jeste! A sad me zanima ko je Levelers? Red je da cestitam coveku na 111 poena. Svaka cast...
sef Levelersa ti zahvaljuje + spojili smo lepo i korisno posto je Raising osvecen
A ti li si taj svaka cast na izboru ekipe! A rising je pobedjen iako sam mu u startu dao 3 poena fore. Sledeci put cu mu dati vise...
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu