što znač da 4 (odnosno ja) ima velike šanse za PO
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Sirmium Samurai ::Puko sam ko zvecka, ali verovali ili ne, kao i SF, i dalje imam sanse za PO!
Freak ::Bye week obezbedjen. Put ka trecoj uzastopnoj tituli vodi preko vecitog rivala ovog puta u polufinalu
Pats 4ever ::Freak ::Bye week obezbedjen. Put ka trecoj uzastopnoj tituli vodi preko vecitog rivala ovog puta u polufinalu
ako ti tako kazes,mozda se iznenadis ishodom,a uostalom znas sa kim si igrao prosle godine u polufinalu
Pats 4ever ::Ovan pobedjen,a sad porucujem freaku da razmisli ponovo preko koga to zaista vodi put u superbol,malo omanuo racunicom,nema veze,freakova eliminacija iz PO ce mi biti dovoljna kompenzacija
Freak ::Pats 4ever ::Ovan pobedjen,a sad porucujem freaku da razmisli ponovo preko koga to zaista vodi put u superbol,malo omanuo racunicom,nema veze,freakova eliminacija iz PO ce mi biti dovoljna kompenzacija
Put u superbowl je uvek tezak nebitno ko je protivnik... Ipak moraces dobro da spremis ekipu za Vicka, DeSeana, CJ-a, Forte-a, Austina... ipak su moji momci imali bye week za pripremu
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu