Razbijam Duleta 109-27.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
DANIJEL BL ::vodim klodija minimalno ali tek nam trebaju igrati sedmorica ....
DANIJEL BL ::čuj foster 41 poen....
kb8 ::Ajme tuge u ovoj ligi... Dodje mi da zaplacem
dr.dule ::DANIJEL BL ::čuj foster 41 poen....
ali satisfakcija u celoj prici da covek pregazio pajsera sa njegovom gej armijom.
Ovan ::ja se sit isplakah
Zajebao si se.dr.dule ::DANIJEL BL ::čuj foster 41 poen....
uzeti ovog coveka moze samo talican lik. ja koji pratim Hjuston nisam verovao u njega ali satisfakcija u celoj prici da covek pregazio pajsera sa njegovom gej armijom.
Ne pricaj stvari koje ne znas.Draft je bio kasno,znao sam jos i za NFL.com za Fostera i hteo da ga uzmem,al jbg Atomic me preduhitrio.dr.dule ::naravno. da si dosao da ga uzmes. za njega nisi cuo pre drafta nego si igrom slucaja ga ubo a usput ni OC ga do juce nije znao. samo povreda Tate ga izbacila u prvi plan. covek je nedraftovan igrac. uzmi Marunija i da se NE malo omrsi od njega. vidis da si talijan
klodovik ::Zemunski Gusari-Bikovi s Manjače 66:55!
Večeras Gusarima igra Anquan Boldin (planirano 7 p.), dok Bikovima igra Jamaal Charles (planirano 10p)...
Ranom zorom (dok se budem spremao za posao), znaću da li sam dobio ili...(ne smem ni da pomislim)!
DANIJEL BL ::klodovik ::Zemunski Gusari-Bikovi s Manjače 66:55!
Večeras Gusarima igra Anquan Boldin (planirano 7 p.), dok Bikovima igra Jamaal Charles (planirano 10p)...
Ranom zorom (dok se budem spremao za posao), znaću da li sam dobio ili...(ne smem ni da pomislim)!
ma vjerovatno si dobio ....ovaj rahitični džamal neće ni 5 poena dobaciti....
Peyton Manning ::Ne pricaj stvari koje ne znas.Draft je bio kasno,znao sam jos i za NFL.com za Fostera i hteo da ga uzmem,al jbg Atomic me preduhitrio.dr.dule ::naravno. da si dosao da ga uzmes. za njega nisi cuo pre drafta nego si igrom slucaja ga ubo a usput ni OC ga do juce nije znao. samo povreda Tate ga izbacila u prvi plan. covek je nedraftovan igrac. uzmi Marunija i da se NE malo omrsi od njega. vidis da si talijan
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu