Red je da i dvostruki vladajuci sampion predstavi svoje pulene u borbi za treci uzastopni prsten:
QB - Kevin Kolb - Ocekujem velike stvari od mladjanog Kolba uz pomoc svog mladog korpusa hvataca
QB - Alex Smith - solidna alternativa za bye week uz povoljan matchup
RB - Chris Johnson - pik br. 1, reci su suvisne
RB - Matt Forte - mnogi od njega ocekuju da bude "povratnik" godine s obzirom na losu prethodnu sezonu
RB - Felix Jones - od ove sezone starter u Kaubojima + returner kickova i pantova (a u yahoo ligi se i ti TD racunaju)
WR - Miles Austin - prosle sezone iznenadjenje, ove godine prvo oruzje pas napada Dalasa
WR - DeSean Jackson - decko mi je prosle godine skoro sam doneo titulu sa ludackim return TD-ovima, ove sezone ce napredovati i kao hvatac
WR - Johny Knox - prvi hvatac u napadu Mike Martza (svi znamo sta to znaci)
WR - Steve Breaston - nakon odlaska Boldina starter u Cardsima
TE - Heath Miller - prva opcija u end zoni za kvotere Stilersa
TE - Kevin Boss - ocekujem mnogo bolju sezonu od njega
K - Robie Gould - sasvim solidan kicker
DEF - NY Jets - zvanicno najbolja odbrana lige
DEF - Atlanta - u zavisnosti od matchupa solidna rezervna opcija
Slobodno mogu da kazem da mi je ovo najbolji draft od kada igram fantazi. Odlicno popunjene sve pozicije i mislim da ce ove sezone, za razliku od proslih retko raditi waiver wire... Juris na titulu je poceo...
QB - Kevin Kolb - Ocekujem velike stvari od mladjanog Kolba uz pomoc svog mladog korpusa hvataca
QB - Alex Smith - solidna alternativa za bye week uz povoljan matchup
RB - Chris Johnson - pik br. 1, reci su suvisne
RB - Matt Forte - mnogi od njega ocekuju da bude "povratnik" godine s obzirom na losu prethodnu sezonu
RB - Felix Jones - od ove sezone starter u Kaubojima + returner kickova i pantova (a u yahoo ligi se i ti TD racunaju)
WR - Miles Austin - prosle sezone iznenadjenje, ove godine prvo oruzje pas napada Dalasa
WR - DeSean Jackson - decko mi je prosle godine skoro sam doneo titulu sa ludackim return TD-ovima, ove sezone ce napredovati i kao hvatac
WR - Johny Knox - prvi hvatac u napadu Mike Martza (svi znamo sta to znaci)
WR - Steve Breaston - nakon odlaska Boldina starter u Cardsima
TE - Heath Miller - prva opcija u end zoni za kvotere Stilersa
TE - Kevin Boss - ocekujem mnogo bolju sezonu od njega
K - Robie Gould - sasvim solidan kicker
DEF - NY Jets - zvanicno najbolja odbrana lige
DEF - Atlanta - u zavisnosti od matchupa solidna rezervna opcija
Slobodno mogu da kazem da mi je ovo najbolji draft od kada igram fantazi. Odlicno popunjene sve pozicije i mislim da ce ove sezone, za razliku od proslih retko raditi waiver wire... Juris na titulu je poceo...