Sad kad sam se naspavao, moze mala rekapitulacija SB.
Ocekivano tvrd mec, ja sam pre pocetka predvidjao 20-17 da ce biti, sto je na kraju ispao skoro tacan broj poena u regularnom delu.
Previse dobre odbrane plus na jednoj strani napad sa malo pravih oruzija a na drugoj neiskustvo igranja SB. Tako da je proslogodisnje raspucavanje u startu delovalo nemoguce.
SF jeste bio bolji 3 cetvrtine ali nisu se ni malo odlepili a to protiv KC je smrtna kazna.
Zanimljivo mi je kako su se ceo mec ponavljale stvari. Fumblovi, pa onda propustene sanse da se poentira unutar 10y itd.
Slazem se da je promasen XP verovatno prelomio, ali opet ne moze se Moody nista zameriti. Da ruki pogodi dva 50+ y FG u SuperBowl je za svako postovanje.
Naravno jako mi je drago sto je KC osvojio, realno samo Brady i Montana su ostali ispred Mahomes. A posebno mi je drago sto su bukvalno sve 50-50 odluke sudija otisle na stranu SF, da se ne bi opet svi bunili da su sudije pogurale KC.
Zaboravio sam sad sve situacije, ali znam da sam primetio bar 5 puta tokom meca da su sudije donele diskutabilnu odluku na stetu KC. Dva puta nisu pregledali situaciju i jos par flagova koji su bili bas uptini, plus jecan cist false start RT SF nije sviran.