Fala kurcu, pa sam prespavao finale. Spasen sam uzasa i tudjeg onanisanja na titulu Reala na drugim mestima.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning likes this post
penban ::Ovim trijumfom, "modri" su postali prvi klub na starom kontinentu koji je u Evropi "pokorio" London.
Naime, Dinamo je uspeo da savlada četiri najveća tamošnja kluba – Čelsi, Arsenal, Totenhem i Vest Hem.
penban ::I Milan juče mršavih 1-1... a mislio sam da će se CHE i ACM prošetati kroz grupu
Niger iz huda ::penban ::I Milan juče mršavih 1-1... a mislio sam da će se CHE i ACM prošetati kroz grupu
Onda definitivno nisi upoznat sa njihovim rivalima.
Dobar je RB Salcburg, raste iz sezone u sezonu. Nece sada da izbacuju igrace kao Haland, ali bice takvih za visu srednju klasu i imaju u ovom sastavu par takvih igraca.
penban ::Niger iz huda ::penban ::I Milan juče mršavih 1-1... a mislio sam da će se CHE i ACM prošetati kroz grupu
Onda definitivno nisi upoznat sa njihovim rivalima.
Dobar je RB Salcburg, raste iz sezone u sezonu. Nece sada da izbacuju igrace kao Haland, ali bice takvih za visu srednju klasu i imaju u ovom sastavu par takvih igraca.
Pa upoznat sam sa ACM... to mi je dovoljno da mislim da će se prošetati kroz grupu sa CHE (koji je mnogo lošije nego što se očekivalo ušao u ovu sezonu)...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu