Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Miki HOF ::jel Mitrovic ima zadatak da promasuje danas?
Bas kontra. Premalo smo se cuvali nakon 3-1.Niger iz huda ::Sve zavisi ko igra u petak, mnogo je ekipa krenula da se cuva nakon sto smo poveli 3:1 i izlaska Pavlovica.
Piksi kriv 100% - nevjerovatno da nisu malo stali na loptu posle 3 -1. Jedini nacin da primis gol od njih je upravo iz kontre, tebi stoperi vise na centru. Da ga sutnu danas, niko rijec ne bi smio da kaze.Peyton Manning ::
Bas kontra. Premalo smo se cuvali nakon 3-1.
Napalili se pa napadali sa 10 igraca, igrali visoki presing, pa nam gurnuli dve kontre jer naravno ofsajd zamku ne znamo da napravimo.
Peyton Manning and penban like this post
Peyton Manning ::
Drugaru "malo" falilo
Peyton Manning likes this post
penban ::Urugvaj odigrao dve dobre utakmice i na pragu ispadanja sa SP
Portugal više nego korektan
Ali zato večeras utakmica najvećeg rizika
Peyton Manning ::Bas kontra. Premalo smo se cuvali nakon 3-1.Niger iz huda ::Sve zavisi ko igra u petak, mnogo je ekipa krenula da se cuva nakon sto smo poveli 3:1 i izlaska Pavlovica.
Napalili se pa napadali sa 10 igraca, igrali visoki presing, pa nam gurnuli dve kontre jer naravno ofsajd zamku ne znamo da napravimo.
Mos Def ::Ma ovo je najgora utakmica koju sam gledao, ovde je jednom za svagda zacementirano da mi jednostavno ne znamo fudbal, cak i da smo dobili 4:3 na kraju ovo je poraz srpskog fudbala. Da si bolji od jedne ekipe za 3 gola minimum i da ne mozes da pobedis. Hrvatska bi ovo dobila 4:0 rutinski.
Cak i da osvojimo svetsko sad mi ne znamo fudbal, kraj price. Pridruzujem se kolegi penbanu i prestajem da se lozim zvanicno, mi smo nivo Kostarika, Peru, i tako te ekipe, uspeh nam je kvalifikacija, prlolazak grupe nam je ravno osvajanju i to je to, nije ni to sramota.
Miki HOF ::nisam upucen tacno, kolko ima igraca u prvom timu koje zastupa Danilo, cedo prvorodjenog?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu