Tu sam planirao da gledam Srbija-Svajcarksa. Valjda atmosfera bude malo mirnija
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mos Def ::Ne znam sto ljudima smeta lozenje, pa meni je to cela sustina pracenja, pogotovo reprezentacije i ovakvih takmicenja. Sto se sinocne utakmice tice, nije problem sto smo izgubili, problem je sto nista nismo pokazali konkretno pa se nadam da ce da se trgnu momci pred Kamerun jer su sigurno za klasu bolji od njih. Ako se trgnu ocekujem ko Hrvati 2014, kad su prvu izgubili 3-1 od Brazila al sledecu nakantali Kamerun 4:0.
Evo bas kaze Englez sa kojim cu gledati:penban ::Švajcarci ima haos da naprave
penban likes this post
Peyton Manning ::Evo bas kaze Englez sa kojim cu gledati:penban ::Švajcarci ima haos da naprave
the Swiss are very calm
we will outshout them
Ali videcemo Siptari
penban ::Sa moje strane nema pljuvačine...
Mos Def ::penban ::Sa moje strane nema pljuvačine...
Nisam mislio na tebe, ti se nisi ni lozio, mislim na te sto se loze i onda pljuju kad izgubimo.
Uglavnom, ocigledno razlicito gledamo ali razumem na sta mislis, kurcimo se bez pokrica ali jednostavno ja ne mogu da gledam utakmicu i razmisljam "daj Boze nereseno samo da izvucemo, ovi ce nas razbiti, bolji su i ostalo" nije mi zanimljiv taj racionalan stav kad je u pitanju moja ekipa koju pratim, lozenje je sladje
penban ::Mos Def ::penban ::Sa moje strane nema pljuvačine...
Nisam mislio na tebe, ti se nisi ni lozio, mislim na te sto se loze i onda pljuju kad izgubimo.
Uglavnom, ocigledno razlicito gledamo ali razumem na sta mislis, kurcimo se bez pokrica ali jednostavno ja ne mogu da gledam utakmicu i razmisljam "daj Boze nereseno samo da izvucemo, ovi ce nas razbiti, bolji su i ostalo" nije mi zanimljiv taj racionalan stav kad je u pitanju moja ekipa koju pratim, lozenje je sladje
Mene samo to nervira
Msm, navijaš da pobediš, ali to kurčenje i na kraju šta? Ljutiš se što te neko dugi napuši
Mos Def likes this post
Zver ::I Švajcarci su Balkanci, kad im vidiš roster, pa nisu najebali
penban ::SAD i Iran će u direkntom meču odlučivati ko ide u sledeću rundu takmičenja... To ima da bude atomski fudbal
Peyton Manning likes this post
kb8 ::penban ::SAD i Iran će u direkntom meču odlučivati ko ide u sledeću rundu takmičenja... To ima da bude atomski fudbal
S naglaskom na atomski...
Miki HOF ::ne znam kolko je istina ali juce ovi moji saudijci u firmi komentarisu da je premija za tim 2 miliona po golu svakom igracu. Nisam razumeo lepo da li rijala ili dolara, sto je velika razlika
Ja sam procitao da je cifra 500k dolara, sto se ukalapa u 2 miliona rijala.Miki HOF ::Miki HOF ::ne znam kolko je istina ali juce ovi moji saudijci u firmi komentarisu da je premija za tim 2 miliona po golu svakom igracu. Nisam razumeo lepo da li rijala ili dolara, sto je velika razlika
ovo moji pustali abrove kolko vidim
cifra je dosta manja izgleda
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu