Neka bude sto biti ne moze.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban likes this post
To cu prvo da promenim kad osvojim ligu pa sledece godine budem bio izvršni!Ol' Dirty Bastard ::Nebitno je ko koliko meceva ima medjusobno nego se samo gledaju mecevi izmedju i ekipa i redja se po winning percentage. Evo sad recimo Tole, RunCMC i ja imamo 5-7 skor ali ja sam prvi od te trojice jer je medjusobni odnos:
Ja 2-1
Tole 1-1
RunCMC 1-2
Tako je sigurno jer da nije ja bi bio zadnji sa najmanje poena od trojice a ovako sam prvi. Znaci svi sa istim skorom se odvoje i gleda se WP.
Bizon ::A Toletova brigada ni manje ni vise nego i T. Hilla i D. Henrya...
Bizon ::To cu prvo da promenim kad osvojim ligu pa sledece godine budem bio izvršni!Ol' Dirty Bastard ::Nebitno je ko koliko meceva ima medjusobno nego se samo gledaju mecevi izmedju i ekipa i redja se po winning percentage. Evo sad recimo Tole, RunCMC i ja imamo 5-7 skor ali ja sam prvi od te trojice jer je medjusobni odnos:
Ja 2-1
Tole 1-1
RunCMC 1-2
Tako je sigurno jer da nije ja bi bio zadnji sa najmanje poena od trojice a ovako sam prvi. Znaci svi sa istim skorom se odvoje i gleda se WP.
penban likes this post
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu