E ja nisam video post i namestio sam Bizonima Bosu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban ::Ljudi, ovako, u 18:45 ću zameniti sledeće neaktivne igrače
Bizoni:
Joey Bosa je O
Žikini Galaktikosi
David Johnson je na IR
Joe Mixon je O
Ajde Frikoni postavi taj tim... Ne poklanjaj Vladi pobedu i ovako nas dere
Ol' Dirty Bastard ::Cestitke na tituli Vlado
Cenci ::Penjo cestitam na pobjedi. 58 poena Hilla je jebacki bilo. U biti sva 3 wr su ti ubila,Cooper sa 24 bio najlosiji.
Ne moze tako. kako ja imam 7, a neko 5 utakmica po ovome? Onda nema svako sa svakim po 2 utakmice. Kako moze da se izracuna ako sam ja dobio, na primer, tebe, ti nekog treceg, a treci mene? I svi imamo isti skor.Ol' Dirty Bastard ::Racunam sad ako svi budemo imali 6-7, dakle: Bizon, Tole, Meshuggah, RunCMC i ja, medjusobni skor bi bio:
Ja 4-2
RunCMC 3-3
Tole 3-3
Bizon 3-4
Meshuggah 2-3
Dakle bilo bi tumbanja velikog na tabeli, ispali bi Bizon i Meshuggah u tom slucaju.
EDIT: Ako Tole i Mesh izgube a CMC i ja pobedimo opet Mesh ispada. Ako Tole i ja pobedimo a Mesh i CMC izgube onda se gleda broj postignutih poena a tu imamo Tole i ja prednost za sad.
U prevodu Symphony mora da dobije u suprotnom verovatno ispada zbog losih medjusobnih i poena.
Bizon ::Ne moze tako. kako ja imam 7, a neko 5 utakmica po ovome? Onda nema svako sa svakim po 2 utakmice. Kako moze da se izracuna ako sam ja dobio, na primer, tebe, ti nekog treceg, a treci mene? I svi imamo isti skor.Ol' Dirty Bastard ::Racunam sad ako svi budemo imali 6-7, dakle: Bizon, Tole, Meshuggah, RunCMC i ja, medjusobni skor bi bio:
Ja 4-2
RunCMC 3-3
Tole 3-3
Bizon 3-4
Meshuggah 2-3
Dakle bilo bi tumbanja velikog na tabeli, ispali bi Bizon i Meshuggah u tom slucaju.
EDIT: Ako Tole i Mesh izgube a CMC i ja pobedimo opet Mesh ispada. Ako Tole i ja pobedimo a Mesh i CMC izgube onda se gleda broj postignutih poena a tu imamo Tole i ja prednost za sad.
U prevodu Symphony mora da dobije u suprotnom verovatno ispada zbog losih medjusobnih i poena.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu