Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
svake godine pocinje tradicionalno u 00:30 po nasem vremenukb8 ::Lako meni za njih 25000, nego da li gledat live tu tekmu il zamret pa odradit radni doručak, to je pitanje...
gleda mi se, ali se mora i na posaoPeyton Manning ::Sve to stoji, ali SB se ne propusta.
Posebno ovakav, gde igraju Mahomes vs TB
Poslednji put izmenio Steelers dana Ned 07 Feb 2021, 23:49, izmenio ukupno 3 puta
trenutno je jedina opcija (za mene) da se produzi rasporedPeyton Manning ::Slobodan dan ili pomeranje rasporeda za popodne?
Poslednji izmenio Steelers dana Ned 07 Feb 2021, 23:49, izmenjeno ukupno 1 puta
Steelers ::Bakanirsi ce igrati u bijelim dresovima, sa sivim pantalonama (ili kako ih ameri zovu boja kalaja)
Cifsi ce igrati u crvenim dresovima, najvjerovatnije sa bijelim pantalonama.
U poslednjih 16 Superboulova - 12 ekipa koje su nosile bijeli dres su pobijedile.
To nije zaustavilo Cifse da pobijede u prethodnom Superboulu noseci crveni dres. Cifsi imaju 2-0 skor u Superboulu noseci crvene dresove.
Tom Brejdi ima Superboul skor 4-1 u bijelim dresovima (izgubio od Iglsa 2018.)
ne slazem se za donalda.Peyton Manning ::Sve nagrade ocekivane i zasluzene.
Steelers likes this post
Hahaha samo sam cekao ovo.Steelers ::ne slazem se za donalda.Peyton Manning ::Sve nagrade ocekivane i zasluzene.
tj vat je defanzivni igrac godine
15 sekova, 53 teklova, 1 int na 15 utakmica vs 13.5 sekova, 45 teklova, 0 int na 16 utakmica. ali je to sve takmicenje popularnosti, kao i one sezone kad je Rodzers uzeo MVP ispred JJ Watt-a. trebalo bi da TJ Wat postane DT jer je izgleda to jedini nacin da je osvoji
donald nema ama jedan argument crno na bijelo vise da dobije nagradu ove sezone od tj vata. nema sekove, nema teklove, ima vise odigranih utakmica (jer je tomlin odmarao tj vata poslednje kolo) i onda se svi hvataju na te neke glupe price o razlicitim pozicijama, udvajanju itd. biramo najboljeg igraca odbrane u sezoni a ne tezu pozicijuPeyton Manning ::Hahaha samo sam cekao ovo.Steelers ::ne slazem se za donalda.Peyton Manning ::Sve nagrade ocekivane i zasluzene.
tj vat je defanzivni igrac godine
15 sekova, 53 teklova, 1 int na 15 utakmica vs 13.5 sekova, 45 teklova, 0 int na 16 utakmica. ali je to sve takmicenje popularnosti, kao i one sezone kad je Rodzers uzeo MVP ispred JJ Watt-a. trebalo bi da TJ Wat postane DT jer je izgleda to jedini nacin da je osvoji
Ne, ne treba da penalizujemo Watta jer ga ne udvajaju, ali ne mozes onda uzimati skoro istu statistiku za merodavnu, a zna se ko igra koju poziciju.
Da Watt ima 20 sekova, onda bi to bilo ok spram Donaldov 13.5
Ali on svega ima malo vise, a tu vec onda dolazi do uporedjivanja pozicija. Donaldov uticaj na igru je veci i 1.5 sek vise to ne moze da promeni..
Aaron Donald is an absolutely incredible player. I love watching him play & he’s headed to the Hall of Fame without question. This has nothing to do with AD personally.
— JJ Watt (@JJWatt) February 7, 2021
This is me saying what my brother won’t.
TJ played 1 less game and STILL led the NFL in every major category. pic.twitter.com/m1vzrD88WU
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu