Izmijenio sam poruku u medjuvremenu ali si mi procitao misli hahaha
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning likes this post
da preformulisem - mislim da bi odbrana Stilersa u ovoj sezoni bila jedina koja bi mogla da zadrzi napad Cifsa i zato mi je krivo sto nismo vidjeli taj duel. sad, nisam pricao dal bi mi njih pobijedili jer nam napad nije bio bas sjajan.Cenci ::@Steelers
Sta bi bilo kad bi bilo. Gdje bi bili npr.49ersi da su im svi zdravi?? Ti se lovis za neke stvari,ali cinjenica je ta da ste bili losi zadnjih tjedana i ne vidim nacina kako bi vi parirali KC,kad niste mogli dobiti Cleveland. Vrijeme je promjene u Pittu. Nije Ben vise stari i to se mora prihvatiti i krenuti dalje.
opet bi bilo manje od 34 koje je neko primio u trecem koluOl' Dirty Bastard ::Zadrzali bi ih na samo 30 poena.
i Atlanta na 17. i denver takodje na 22, LAC sa primljenih 20 otisli u produzetakZver ::Brownsi ih zadržaše na...jel 22 beše.
Steelers ::opet bi bilo manje od 34 koje je neko primio u trecem koluOl' Dirty Bastard ::Zadrzali bi ih na samo 30 poena.
dobro, znam da je sada uzaludno pricati sta bi bilo kad bi bilo, ja samo kazem da ako je ijedna odbrana od 31 ekipe ove sezone bila sposobna da ih zadrzi to su bili Stilersi. i zato je steta sto nismo imali utakmicu sa njima da vidimo gdje smo.i Atlanta na 17. i denver takodje na 22, LAC sa primljenih 20 otisli u produzetakZver ::Brownsi ih zadržaše na...jel 22 beše.
nisu oni toliki bauk koliko se predstavlja. ako imas dobar tim moze se igrati sa njima. A Tampa mislim da ima.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu