voleli ga ili ne Tomin score je apsolutno neverovatan, 10 SB u 21 sezoni...
jos ako osvoji 7. SB u Cantonu mora da prave posebno krilo za njega, Uber HOF wing...
jos ako osvoji 7. SB u Cantonu mora da prave posebno krilo za njega, Uber HOF wing...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Zver ::Jebeni GB me koštao 200 eura sinoć. Dabogda nikad više PO ne videli.
Zver likes this post
Int nije Rodgersova krivca, nego nisu bacili cist flag. Tako da je to vise bad luck, nego greska.Ol' Dirty Bastard ::Recimo Rodgers je imao jedan INT al je gori od sva tri Brejdijeva verovatno jer su postigli TD posle njega mozda u najgorem momentu. To su te nijanse.
I ja dva overa, al me soccer sjebo.kb8 ::Zver ::Jebeni GB me koštao 200 eura sinoć. Dabogda nikad više PO ne videli.
Ja odigro dva overa, easy money, ka-čing...
Nisam. Jebena celta daje dva... Pogodio jos dva fudbala i nece pa nece...Miki HOF ::igro si na liverpool?
Ma i GB su svasta pustali, OL je pravila holdinge redovno.Zver ::Strašno koliko defanzivnih holdinga nije svirano, pogotovo protiv TB. Možda bi nesretni King i bolje odigrao da je skapirao šta sve dozvoljavaju.
kb8 ::Opraštam Zeki na tim neki situacijama, on je već gledo da se preseli doma u toplu Kaliforniju, jebeš Tundru i smrzavanje za qratz...
Poslednjih 5-6 meceva ste primali od 20 do 50 poena..ne vidim kako bi zaustavili KC.Steelers ::steta sto Stilersi nisu igrali ovo finale, tacnije steta sto odbrana Pitsburga nije imala priliku da se ove sezone pokaze protiv Kanzas Sitija.
slazem se, pali su bili zadnjih par kola, ali mislim da je to vise poslijedica sto smo igrali bez pola prvotimaca u tim utakmicamaPeyton Manning ::Poslednjih 5-6 meceva ste primali od 20 do 50 poena..ne vidim kako bi zaustavili KC.Steelers ::steta sto Stilersi nisu igrali ovo finale, tacnije steta sto odbrana Pitsburga nije imala priliku da se ove sezone pokaze protiv Kanzas Sitija.
Kompletna def Pitt bi mogla da pruzi otpor, ali falilo vam je nekoliko igraca na kraju.
Poslednji izmenio Steelers dana Uto 26 Jan 2021, 10:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Pa da, falio je Dupree i jos par top igracaSteelers ::slazem se, pali su bili zadnjih par kola, ali mislim da je to vise poslijedica sto smo igrali bez pola prvotimaca u tim utakmicamaPeyton Manning ::Poslednjih 5-6 meceva ste primali od 20 do 50 poena..ne vidim kako bi zaustavili KC.Steelers ::steta sto Stilersi nisu igrali ovo finale, tacnije steta sto odbrana Pitsburga nije imala priliku da se ove sezone pokaze protiv Kanzas Sitija.
Kompletna def Pitt bi mogla da pruzi otpor, ali falilo vam je nekoliko igraca na kraju.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu