Čitam da Darnold vrijedi kasnija prva runda ako netko hoće trade!
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Sam je igrao u ocajnom napadu, jedini krsteni WR mu otisao u Karolinu, i doveli mu povredjenog rukija, bez TE, bez RB, bez OL....Cenci ::Ne mogu Tanehill i Darnold u istu rečenicu. Ryan u Dolphinsima je bio ok,ali Sam je panj teški. On niti u usfl ne bi mogao igrati.
Zasto je Danrold panj?Cenci ::Ne mogu Tanehill i Darnold u istu rečenicu. Ryan u Dolphinsima je bio ok,ali Sam je panj teški. On niti u usfl ne bi mogao igrati.
Zver and Steelers like this post
Cenci ::Je li vas dvojica slušate sebe? Pogotovo ti @Steelers
Kažeš da bi skoro bio iza Mahomesa.
Lik u 38 utakmica ima 45 td i 39 int. Od toga ima 10 tekmi sa 2 int i čak 2 sa po 4 int. I vi sve krivite Jetse???
Sam je rekao u onoj tekmi protiv Patsa lani da je vidio duhove.
Steelers likes this post
Steelers likes this post
Ma ne bi bio kao Mahomes, nema taj upside. Ali da ni Mahomes ni bi bio to sto jeste da je u Jetsima.Cenci ::Je li vas dvojica slušate sebe? Pogotovo ti @Steelers
Kažeš da bi skoro bio iza Mahomesa.
Lik u 38 utakmica ima 45 td i 39 int. Od toga ima 10 tekmi sa 2 int i čak 2 sa po 4 int. I vi sve krivite Jetse???
Sam je rekao u onoj tekmi protiv Patsa lani da je vidio duhove.
#Jets picks:
— NFL Update (@MySportsUpdate) April 5, 2021
2021: No. 2, No. 23, No. 34, No. 66, No. 86, No. 107, No. 146, No. 154, No. 186, No. 226
2022: 1st, 1st, 2nd, 2nd, 3rd, 4th, 5th, 5th, 6th, 6th, 6th.
Unlike the last regime, Joe Douglas has been patient and wants to build via the draft. He's locked and loaded.
i’m fuckin crying pic.twitter.com/1qK2S003xM
— josh (@r3albeater) April 30, 2021
Ocekivano ozivljavanje karijere cim je otisaomardok ::Darnold odlican u Karolini, ipak je to Dzetsa.
Najbolji opis JETSA:"Ko je za njih igrao, njemu ni pakao neće teško pasti!".Miki HOF ::jetsi su…jbmlg
NFL Fans Serbia » NFL zona » AFC » AFC East » New York Jets
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu