Kažu Zeka sinoć bio na Artur Ešu da gleda Đokovića.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kb8 likes this post
kb8 likes this post
Peyton Manning ::Od kad je to uvredljivo za njih?
Mozda mogu da zajedno dele recpete za kucne lekove ili jelena da mi objasni kako se najbolje grli drvo lolZver ::Hteo sam da naglasim našli se antivaxeri, ali rekoh ima ih i ovde pa da se ne uvrede
Jacob ::Mozda mogu da zajedno dele recpete za kucne lekove ili jelena da mi objasni kako se najbolje grli drvo lolZver ::Hteo sam da naglasim našli se antivaxeri, ali rekoh ima ih i ovde pa da se ne uvrede
Bolje no da se drogira svakakokb8 ::Jacob ::Mozda mogu da zajedno dele recpete za kucne lekove ili jelena da mi objasni kako se najbolje grli drvo lolZver ::Hteo sam da naglasim našli se antivaxeri, ali rekoh ima ih i ovde pa da se ne uvrede
Pa u ovom slučaju je bolje grlit drvo nego se pucat u bulju...
Učinak protiv 'smrtonosne pošasti' je jednak a o posljedicama u budućnosti ćemo tek vidjeti...
Danas ce biti MRI, ali je Salah vec rekao da je Wilson starter do kraja sezone, tako da nema dileme...Miki HOF ::zaspao sam sa zadnjom informacijom da je high ankle sprain
Peyton Manning and markosto like this post
Toliko sam se smorio, ne gleda mi se uopste NFL.Miki HOF ::epska steta
markosto likes this post
kb8 likes this post
Vala bas...Peyton Manning ::Toliko sam se smorio, ne gleda mi se uopste NFL.Miki HOF ::epska steta
Iovako lose prvo kolo, jos gomila povreda vrhunski igraca, bice NCAA kvalitet fudbala pola meceva
Peyton Manning and markosto like this post
Da.markosto ::Ako je kraj.
Najgluplji mogući kraj jedne karijere.
I to kakve.
Walt Deezna likes this post
NFL Fans Serbia » NFL zona » AFC » AFC East » New York Jets
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu