Trla baba lan...
Ide Lawrence ko prvi pick bez jebenti...
Ide Lawrence ko prvi pick bez jebenti...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Zver likes this post
Kalen Mond?Peyton Manning ::Ne bih mogao da slusam sat i po, nema sanse. Super sto ima ovo ispod, po recenica-dve o svakom.
Inace juce videh nekog QB koji izlazi na draft, lagano izbacio 70tak y. Mislim da je igrao za Texas
Zver likes this post
Ne, Sam Ehlinger, sad sam nasao.mardok ::Kalen Mond?Peyton Manning ::Ne bih mogao da slusam sat i po, nema sanse. Super sto ima ovo ispod, po recenica-dve o svakom.
Inace juce videh nekog QB koji izlazi na draft, lagano izbacio 70tak y. Mislim da je igrao za Texas
Pa on je Simsu rangiran pre Fieldsa.
Steelers ::stvar sa Lorensom je sto je on najbolji od srednje skole do fakuleta. konstantnost je to sto ima i nijednu sezonu nije podbacio, dok su ovi ostali dodji, prodji. kao Joe Burrow sto je iskocio prosle sezone. Lorens je bukvalno prospekt koji je citav svoj zivot predvidjan kao najvisi pik, cak je i pri dolasku na koledz usao u istoriju kao najbolje ocijenjeni igrac svih vremena. do prosle sezone nije imao poraz u karijeri, sad je na 33/35 pobjeda. a na jednu sezonu dosta igraca moze izdominirati.
Peyton Manning ::Ne, Sam Ehlinger, sad sam nasao.mardok ::Kalen Mond?Peyton Manning ::Ne bih mogao da slusam sat i po, nema sanse. Super sto ima ovo ispod, po recenica-dve o svakom.
Pa on je Simsu rangiran pre Fieldsa.
mardok ::Mislim da je vise prica da se Vilson ubaci u tu pricu bas zato da ga JAX pokupi, a NYJ dobiju novog Meninga, i zbog veceg trzista i popularnosti.
Nema sumnje da kad gledas TLa imas 10 godina uspeha na svim nivoima, a Wilson je bljesnuo ove sezone.
Zver likes this post
Miki HOF ::Trey Lance izgleda kao Mahomes II
https://www.youtube.com/watch?v=8b_6dAK-aRg
zanimljiv QB
SymphonyX ::22 dropbacka u karijeri samo pri negativnom rezultatu.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu