Sirko :: a ni sa CHI nece biti lako
Do-bar...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Sirko :: a ni sa CHI nece biti lako
Ajde pusti me da budem pesimistican u sluzbi optimizmaBlento ::Sirko :: a ni sa CHI nece biti lako
Do-bar...
Mozda je cak i Reich u igri, ako bi zavrsili 12-4 npr.Ol' Dirty Bastard ::Ja odigrao jedno 20ak futures tiketa pre pocetka sezone, sad gledam sta sam sve igrao, par mi je u igri tipa Rodgers MVP, kvota 27 bila. A imam i neke blizu, igrao sam Stilerse i Coltse da ce imati najvise pobeda u sezoni to je bilo blizu sa Stilersima i igrao sam recimo Coach of the Year - Tomlina, Franka Reicha i Kingsbury, to mi je mozda isto u igri sa Tomlinom.
Peyton Manning and Niger iz huda like this post
taman krenuh da ti lajkujem post, ali kraj ga je unistio hahahahaOl' Dirty Bastard ::Mozda, nemaju tezak raspored osim te jedne sa Stilersima. Mada ako Stilersi ostanu na dva poraza meni bi Tomlin bio COY. Inace imam i TJ Watt defanzivni igrac godine, neko ce pomisliti da navijam za Stilerse ne daj Boze
Zbog pozicije i generalnog uticaja na igru bih dao Donaldu bez razmisljanja, ali ima Watt podjednake sanse.Ol' Dirty Bastard ::Vodi da, jedino Donald ima pola sack-a vise i par FF vise. Ali opet Donaldove brojke sa pozicije sa koje on igra su bolestina. Po trenutkim kvotama recimo, Watt je blagi favorit.
Steelers ::taman krenuh da ti lajkujem post, ali kraj ga je unistio hahahahaOl' Dirty Bastard ::Mozda, nemaju tezak raspored osim te jedne sa Stilersima. Mada ako Stilersi ostanu na dva poraza meni bi Tomlin bio COY. Inace imam i TJ Watt defanzivni igrac godine, neko ce pomisliti da navijam za Stilerse ne daj Boze
znam ja da ti u sebi duboko volis Stilerse. neke serije su te okrenule sa sudbonosnog puta
Poslednji izmenio Ol' Dirty Bastard dana Pon 14 Dec 2020, 12:36, izmenjeno ukupno 1 puta
Niger iz huda ::Prve sezone za nove fanove su veoma traumaticno iskustvo.
Pogotovo kada ti je ekipa koju bodris blizu titule. Trebam u nekom trenutku da ispisem roman o losim sportskim godinama koje su me izbacile iz koloseka.
Ja imam dva ortaka, jedan za 49erse, drugi par godina kasnije za Sejntse i obojica pokidali zivce.
Sa druge strane, znam lika koji se 10 i vise godina pati sa KCem i doceka lik SB.
Niger iz huda likes this post
Ma jok. Jedna, druga losa procena, crtvrti daun ostanu kratki za jard, mozda neki omasaj FG-a i eto nam pobede. Igramo odlicno, veruj mi. Sad sam gledao reprizu. Alen posle 2 INTa, od toga jedan nije upisan kao int, ne znam sto, vratio se i opet odigrao odlicno. Jaka ekipa, dobra, stalozena, bas sam se upalio za ovu godinu...Ol' Dirty Bastard ::Jedino ako kidnapujete Mahomesa pa ga provozate malo po gradu u gepeku dok traje mec.
Javices nam kako je na Brando island ako ne budes imao sreceBizon ::Cak sam i zeni obecao da bira gde cemo na letovanje ove godine ako uzmemo titulu. Hahahaha
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu