Pa zato je on i obecao, zna da nema nista od toga. Neces videti navijaca KC da tako nesto obecava
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
The Bad Man ::Ljudi, mora da se salite za Chase Younga?
Decko ima 5,5 sackova. Poredjenja radi, Josh Allen iz Jagsa je imao preko 10 u rookie sezoni, pa nije bio DROY niti se pričalo o njemu.
5,5 sackova za pricu o DPOY? Donald, Garret i Watt su u prici, a Donald uzima
P. S. I u teklovima ga Allen šiba skoro duplo, da ne bude da su samo sackovi merilo dobre sezone...
Ja baš hteo da pišem da je dečko razočaranje sezone, ali je krenuo da igra zadnja 2 kola. Jos igra u diviziji gde su OL katastrofa
Peyton Manning ::
Young mislim da vise nema konkurenciju za DROY. Ne znam ko ce biti OROY. Herbert, Jefferson..
slazem se, ne bi da hejtujem Bizonu ali nema od toga nista. Bufalo ako uzme titulu ja brisem nalog sa forumaOl' Dirty Bastard ::Pa zato je on i obecao, zna da nema nista od toga. Neces videti navijaca KC da tako nesto obecava
Pa sigurno je tu nedje. Herbert, Jefferson, Wirfs, Claypool i on.mardok ::Peyton Manning ::
Young mislim da vise nema konkurenciju za DROY. Ne znam ko ce biti OROY. Herbert, Jefferson..
https://profootballtalk.nbcsports.com/2020/12/14/james-robinson-has-most-yards-from-scrimmage-of-any-undrafted-rookie-in-history/
Da JAX nema ovako losu sezonu, Robinson bi bio medju top 3, OROY.
The Bad Man ::Ljudi, mora da se salite za Chase Younga?
Decko ima 5,5 sackova. Poredjenja radi, Josh Allen iz Jagsa je imao preko 10 u rookie sezoni, pa nije bio DROY niti se pričalo o njemu.
5,5 sackova za pricu o DPOY? Donald, Garret i Watt su u prici, a Donald uzima
Claypool ipak malo usporio, tako da verovatno Herbert jer se QB favorizuju. Ali svakako Robinson mozda i najvise zasluzuje jer je UDFASymphonyX ::Pa sigurno je tu nedje. Herbert, Jefferson, Wirfs, Claypool i on.mardok ::Peyton Manning ::
https://profootballtalk.nbcsports.com/2020/12/14/james-robinson-has-most-yards-from-scrimmage-of-any-undrafted-rookie-in-history/
Onwenu igra fenomenalno za Patse, ali nema sanse da njemu daju.
Peyton Manning ::Claypool ipak malo usporio, tako da verovatno Herbert jer se QB favorizuju. Ali svakako Robinson mozda i najvise zasluzuje jer je UDFASymphonyX ::Pa sigurno je tu nedje. Herbert, Jefferson, Wirfs, Claypool i on.mardok ::Peyton Manning ::
The Bad Man ::Young ce uzeti DROY samo zbog slabe konkurencije. Daleko je on od zverine, najavljivan je kao najbolji DE prospekt od Mylles Garreta.
5,5 sackova je smesna brojka za igraca koji igra u takvoj DL koja ne daje protivnicima luksuz da ga udvajaju, a OL u diviziji su mu rezerve Dalasa, Fila i Giantsi koji se tek sad bude. Ja bih pre dao Chinnu iz Karoline
Steelers ::slazem se, ne bi da hejtujem Bizonu ali nema od toga nista. Bufalo ako uzme titulu ja brisem nalog sa forumaOl' Dirty Bastard ::Pa zato je on i obecao, zna da nema nista od toga. Neces videti navijaca KC da tako nesto obecava
A drugar izgubio fantasy zbog FG Tuckera..Blento ::jes kurac...Čekam Brownse +3,5 i padnem zbog onih njihovih egzibicija sa lateralima na samom kraju.
nece dobiti Klejpul jer nije konstantanmardok ::Dzeferson isto igra kao zmaj, Barou da se nije povredio bio bi no.1 .Peyton Manning ::Claypool ipak malo usporio, tako da verovatno Herbert jer se QB favorizuju. Ali svakako Robinson mozda i najvise zasluzuje jer je UDFASymphonyX ::Pa sigurno je tu nedje. Herbert, Jefferson, Wirfs, Claypool i on.mardok ::Peyton Manning ::
Ali Herbert vs Dzeferson su OROY top kandidati.
Niger iz huda and Steelers like this post
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu