Sinoć odgledao film Tenet. SF žanr u kojem je tema vremenske petlje po prvi put odrađena na drugačiji način nego do sada. Naime, stvaranje paralelnih svetova nije novina u SF žanru ali u ovom filmu je ideja bila da događaji iz budućnosti menjaju događaje u sadašnjosti. Koliko je to teško razumeti gledajući sam film, shvatite još na samom početku, odnosno kako film ide, deluje vrlo nerazumljivo, pa čak i dosadno, jer vam se događaji ređaju (a vizualni efekti nisu za podcenjivanje), jedan za drugim iako vam se čini da nemaju veze jedan sa drugim. Ako imate volje da nastavite da gledate do samoga kraja, bićete nagrađeni saznanjem da ste u stvari gledali film unazad i tek na samom kraju uspevate da saznate sudar svetova koji se kreću suprotnim smerovima.
Po meni, ne bi trebali da počinjete da gledate film sve dok niste sigurni da možete da ga odgledate do kraja. Da li imate volje za tako nešto...?
Po meni, ne bi trebali da počinjete da gledate film sve dok niste sigurni da možete da ga odgledate do kraja. Da li imate volje za tako nešto...?