oukej
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kb8 ::Ak dođe na hrvatski HBO Max onda će se pogledat...
Ja sam trenutno krenuo s The Last Kingdom...
kb8 ::Ne, radnja se odvija 800ih godina prošlog stoljeća axe na varam, danski vikinzi pokušavaju pokorit Otočje doxe otočani u isto vrijeme kolju međusobno kako bi ujedinili Englesku pa ima i Škota i Velšana i svega i svačega...
I svi se makljaju sa svima i mire i ljube i opet kolju...
I kad gledaš tu rulju i upravljanje istom, skontaš da čo'ek stvarno nije evoluiro ni sekunde, isti qratz imamo i danas...
Suma sumarum, meni je serija odlična...
Steelers ::Gledao sam i ja boki tu seriju, preostala mi ova poslednja sezona. Ne znam bas jesu li skoti i velsani nego je to ono doba ranije, dok nije bilo ni ujedinjene engleske nego regioni. Uglavnom zanimljiva serija, malo se prica razvodnjila pri kraju ali je dobra
klodovik ::kb8 ::Ne, radnja se odvija 800ih godina prošlog stoljeća axe na varam, danski vikinzi pokušavaju pokorit Otočje doxe otočani u isto vrijeme kolju međusobno kako bi ujedinili Englesku pa ima i Škota i Velšana i svega i svačega...
I kad gledaš tu rulju i upravljanje istom, skontaš da čo'ek stvarno nije evoluiro ni sekunde, isti qratz imamo i danas...
Vremenski u kome se odvija serija je negde n malo kasnije od poslednje invazije koju je napravio Ivar Beskosni (pominje se u nekim komentarima u samoj seriji), možda jednu generaciju. Tako je i kralj Veseksa već poprilično stariji Alfred, koji sada ima i sina koji ga nasleđuje...
Ne znam, meni lično deluje kao malo manje uspešni nastavak serije Viking, ali koliko videh, ove godine treba da izađe i finalna sezona, pa ćemo o utiscima kada i nju pogledam..!
Peyton Manning likes this post
kb8 ::Nikakvi zmajevi i čarobnjaci, čisto rokanje mačetama i raznim sječivima...
klodovik ::kb8 ::Ne, radnja se odvija 800ih godina prošlog stoljeća axe na varam, danski vikinzi pokušavaju pokorit Otočje doxe otočani u isto vrijeme kolju međusobno kako bi ujedinili Englesku pa ima i Škota i Velšana i svega i svačega...
Vremenski u kome se odvija serija je negde n malo kasnije od poslednje invazije koju je napravio Ivar Beskosni (pominje se u nekim komentarima u samoj seriji), možda jednu generaciju. Tako je i kralj Veseksa već poprilično stariji Alfred, koji sada ima i sina koji ga nasleđuje...
Ne znam, meni lično deluje kao malo manje uspešni nastavak serije Viking, ali koliko videh, ove godine treba da izađe i finalna sezona, pa ćemo o utiscima kada i nju pogledam..!
29. aprila izlazi drugi dio cetvrte sezone i to je to.Peyton Manning ::Ozark je finalo zavrsen, jel tako?
To cekam da pocnem da gledam
Cenci ::klodovik ::kb8 ::Ne, radnja se odvija 800ih godina prošlog stoljeća axe na varam, danski vikinzi pokušavaju pokorit Otočje doxe otočani u isto vrijeme kolju međusobno kako bi ujedinili Englesku pa ima i Škota i Velšana i svega i svačega...
ako sam dobro skužio,spominješ Vikinge. Izašla je zadnja 6.sezona
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu