Sve u normali, Rose and Sugar Bowl po običaju 1. januara, a finale deset dana kasnije.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Indiana went for two in overtime and got their first win over a top ten team on this absolutely insane final play pic.twitter.com/p9GOCLx6Od
— The Comeback (@thecomeback) October 24, 2020
zanimljivo prezimeVlado997 ::Indiana went for two in overtime and got their first win over a top ten team on this absolutely insane final play pic.twitter.com/p9GOCLx6Od
— The Comeback (@thecomeback) October 24, 2020
mozda neko moze bolje odgovoriti, ali povremeno ja ispratimSymphonyX ::Kako su krenuli college QB ove godine?
Prati li ko, hoce li biti sto da se probere?
Zavisi koja te runda interesuje. Ima dobrih prospekata, ali definitvno slabija klasa od prošlosezonske.SymphonyX ::Sa njima dvojicom sam i upoznat, mada sa stanovista Patsa nisu zanimljivi. Vise me zanimaju ostale opcije koje bi isle kasnije.
Steelers likes this post
evo su se vec u prvoj cetvrtini vratiliBasBetis ::Buldozi već dva TD protiv Gejtorsa, u tri i po minuta.
na kraju Florida skroz preokrenulaSteelers ::evo su se vec u prvoj cetvrtini vratiliBasBetis ::Buldozi već dva TD protiv Gejtorsa, u tri i po minuta.
Kyle Pitts izdominirao
NFL Fans Serbia » Američki fudbal van NFL-a » NCAA koledž fudbal » Prethodne sezone koledž fudbala (arhiva) » Sezona 2020 » Koledž fudbal 2020/21
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu