Realno, Alabama opet ima jaku ekipu, u svim linijama.
Cenim da ovde nema iznenadjenja, jos je BooK povredjen, ovo je gotovo.
Cenim da ovde nema iznenadjenja, jos je BooK povredjen, ovo je gotovo.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ahahahahaha.....OK.Peyton Manning ::Videh neki bold prediction da ce i Field i Wilson otici pre Lawrence.
upravo isto pomislih i ja, nego reko da ne pisem sve protiv Fildsa da ne ispadne da hejtujemmardok ::Ahahahahaha.....OK.
Tog GMa obesiti na trgu za primer.
3 utakmice OU se izvlači na trčanje, onaj Sermon igra na NFL nivou.
Steelers ::upravo isto pomislih i ja, nego reko da ne pisem sve protiv Fildsa da ne ispadne da hejtujemmardok ::Ahahahahaha.....OK.
Tog GMa obesiti na trgu za primer.
3 utakmice OU se izvlači na trčanje, onaj Sermon igra na NFL nivou.
ali Sermon je njima ono sto su San Francisku bili RB prosle sezone
Steelers likes this post
da, kao razne kamere na F1 i MotoGPOl' Dirty Bastard ::Znam, secam se tih utakmica ali tad je bilo malo skycam malo obicno, ovde ima poseban espn skycam kanal na kojem samo tako mozes gledati i bez komentatora je samo ovaj lik govori sta se desava odnosno ko nosi loptu, ko hvata itd. Ako hoces normalan prenos onda gledas na drugom. To mi je dobra fora.
Ista stvar, posebno sto se nije spavalo prethodne dvije noci. Samo nekako da izbjegnem rezultat.mardok ::Previse mi je to kasno, gledace se sutra na poslu.
ne ulazi u temu sutra, da te ne ispojlujemSymphonyX ::Samo nekako da izbjegnem rezultat.
NFL Fans Serbia » Američki fudbal van NFL-a » NCAA koledž fudbal » Prethodne sezone koledž fudbala (arhiva) » Sezona 2020 » Koledž fudbal 2020/21
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu