Fali jos samo Blento da se pojavi.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Nismo jos. Bilsi ti tek biraju u drugoj rundi, dogovori se sa Minneapolis Miracle.Bizon ::Eeeee... je l' ste poceli? Ima mesta za Billse da se ubacim?
Vrh! Dogovoreno.Minneapolis Miracle ::Sto se mene tice moze da uzme Bilse a meni daj Dzetse.
sredjenoBizon ::Vrh! Dogovoreno.Minneapolis Miracle ::Sto se mene tice moze da uzme Bilse a meni daj Dzetse.
kad vec Simfoni nudi za Detroit i NYG je zainteresovan za trade downSymphonyX ::Detroit je voljan da odradi trade down, ako ima zainteresovanih neka se jave.
Ako ne bude pknuda, opalicu pik ujutro.
pa daThe Bad Man ::Simmons je zverina i zasluzuje da bude u top 5, ali mi se cini da ce potrebe timova za drugim pozicijama uzrokovati njegov pad mozda i do Dzeksonvila
ti se ili sprdas ili definitivno nisi pratio NFL tad. uostalom ne vidim mu konkurenciju od onih sto sam ja pratio samo nemoj reci Reed smatracu to za sprdacinu da mi udaras kontru. samo pogledaj finale AFC 2008SymphonyX ::Polamalu je mozda u nekom paralelnom univerzumu najbolji safety ikad, ali ovom sigurno nije.
mislim da ti Polamalua nisi ni gledao inace ne bi izjavljivao ovakve stvari. ta top 100 lista je cista glupost popularnosti, naveli su 6 sejftija ispred njega od kojih jedan nije boljiSymphonyX ::Kad smo kod Billa, Polamalu nije ni bio uvrsten na NFL Top 100 team, mislim da to dovoljno govori.
Za mene je najbolji jer sam ga gledao, nije iz praistorije lige kao vecina navedenih sejftija kad uopste nije ni bila razvijena toliko pas igra. To sto sam navijac Stilersa je po meni bolje jer sam imao prilike da odgledam dosta njegovih utakmica a ne samo hajlajtse. Ako sa kim ga mozemo uporedjivati u modernoj eri to je Rid koji opet nije igrao na istoj poziciji, on je mozda najbolji free safety ali najbolji sejfti po meni je Troj. lik je bio kvoterbek odbrane, pametan igrac. Takav njuh, intuiciju za loptu je imao da utrci i blicuje kvotrbeka kad procita akciju, ili pak da ostane pozadi i isprati risivera. I u jednom i u drugom slucaju dodje do turnovera.i sto je najjace da do poslednjeg trenutka sakrije svoje korake i iznenadi i najbolje QB koji ga nisu mogli procitati.SymphonyX ::Lik je bio vrhunski igrac, ali nije najbolji safety svih ikad. Samo to govorim.
Ti forsiras tu pricu zato jer je igrao za Steelerse.
Steelers ::Za mene je najbolji jer sam ga gledao, nije iz praistorije lige kao vecina navedenih sejftija kad uopste nije ni bila razvijena toliko pas igra. To sto sam navijac Stilersa je po meni bolje jer sam imao prilike da odgledam dosta njegovih utakmica a ne samo hajlajtse. Ako sa kim ga mozemo uporedjivati u modernoj eri to je Rid koji opet nije igrao na istoj poziciji, on je mozda najbolji free safety ali najbolji sejfti po meni je Troj. lik je bio kvoterbek odbrane, pametan igrac. Takav njuh, intuiciju za loptu je imao da utrci i blicuje kvotrbeka kad procita akciju, ili pak da ostane pozadi i isprati risivera. I u jednom i u drugom slucaju dodje do turnovera.i sto je najjace da do poslednjeg trenutka sakrije svoje korake i iznenadi i najbolje QB koji ga nisu mogli procitati.SymphonyX ::Lik je bio vrhunski igrac, ali nije najbolji safety svih ikad. Samo to govorim.
Ti forsiras tu pricu zato jer je igrao za Steelerse.
Van terena tako prizeman, povucen i normalan a na terenu lav. Prototip diskretnog heroja. Mislim da nema protivnickog igraca koji je ista lose rekao o njegovom karakteru iako ga mnogi nisu preferirali na terenu jer im je muke zadavao. Ovaj Fitz sto sad igra kod nas me po tom osjecaju za loptu asocira na Troja i on se vazda pozicionira da napravi turnover. Mada je drugaciji tip igraca sa vise atleticizma i manje snage da lomi protivnike, vise vuce na CB a Troj na LB.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu