Pa napisah Browns Center majkumu...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ex-GB ondakb8 ::Pa napisah Browns Center majkumu...
We have designated OLB Matthew Judon as our 2020 franchise player. pic.twitter.com/Jf7WN7CI7d
— Baltimore Ravens (@Ravens) March 13, 2020
Vikings officially released DT Linval Joseph and CB Xavier Rhodes.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 13, 2020
Svaka cast za prethodne zasluge, ali Pro Bowl u 2019. je smijurija prve vrste.mardok ::Nije da nije bio dobar igrac, na pocetku karijere je kidao, samo mu je "kvalitet" igara drasticno opao posle novog ugovora.
veliki dan za NFL i forum. ne sprdam seOl' Dirty Bastard ::A vidim i ovi izgurali svoju zamisao, imacemo znaci 17 meceva i povecan broj ekipa u PO. Ocekivano...
Steelers ::veliki dan za NFL i forum. ne sprdam seOl' Dirty Bastard ::A vidim i ovi izgurali svoju zamisao, imacemo znaci 17 meceva i povecan broj ekipa u PO. Ocekivano...
ovo je idealan broj ekipa za plejof po meni... od 32 ekipe 14 idu dalje sasvim solidno. jedno steta sto 2. rangirana ekipa gubi nedelju pauze
sto se tice broja kola znam da se nece mnogi sloziti... 17 meceva po ekipi je korak dalje, ali ja bi i na 20 povecao ionako je NFL sport koji najkrace traje.. e sad drugo je sto pricam kao navijac a ne iz strucnog ugla istrosenost igraca itd...
NFL Fans Serbia » Sezona 2020/21 » Preseason 2020/21 » Offseason 2020 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu