NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Week 9

+12
Zver
Miki HOF
Pit Bull
mardok
BasBetis
The Bad Man
Niger iz huda
SymphonyX
millhouse
Steelers
Peyton Manning
kb8
16 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 4]

26Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Čet 31 Okt 2019, 10:00

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

kb8 ::Ispričaj mu se u moje ime, bilo je namjerno Very Happy
Cool

http://nfl.com/

27Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Čet 31 Okt 2019, 10:08

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Danas tekma u 1.20h, bome će se ispratit live...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

28Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Čet 31 Okt 2019, 13:09

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

Od risivera koji su svrstavani u top 5, jedino Thomas i Evans imaju dobru sezonu za svoje standarde. Julio, OBJ, Hopkins bez velikih brojki, Adams i Green povredjeni...

29Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Čet 31 Okt 2019, 16:50

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

The Bad Man ::Od risivera koji su svrstavani u top 5, jedino Thomas i Evans imaju dobru sezonu za svoje standarde. Julio, OBJ, Hopkins bez velikih brojki, Adams i Green povredjeni...
I AB van lige, a Hill bio dugo povredjen.

30Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Čet 31 Okt 2019, 20:34

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Zato DJ Chark razbija. Chark attack.

31Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Pet 01 Nov 2019, 03:35

Pit Bull

Pit Bull
MVP
MVP

Apropo price na prethodnoj strani, NFC jeste dosta jaci od AFCa trenutno, slazem se i za poredjenje istok-zapad u NBA u periodu Filadelfijinog tankovanja, ali mislim da je ipak izrazenija razloga ne zato sto NFC ima dosta kvalitetnijih ekipa, nego zato sto AFC ima jednu ultra dominantnu ekipu i dosta vise krs ekipa.

Generalno gledano celu ligu, Patsi i Cifsi (sa zdravim Mahomsom) su mozda i dve najbolje ekipe u lige. Kad bi pravio taj neki ranking cele lige, nakon njih bi verovatno doslo 5-6 timova iz NFCa (Saintsi, Najnersi, Pekersi, Ramsi, Vikinzi i recimo Sihoksi/Iglsi/Kauboji) pa tek onda serija timova iz AFCa.

Opet, u NFCu nema mnogo krs timova, osim Vasingtona i Dzajantsa, doduse i Atlante ove sezone (mada oni imaju dobar tim na papiru), ne moze se reci ni za jedan tim da je kanta za napucavanje. Ti Bakanirsi su pobedili Remse na strani, Detroit je odigrao nekoliko sjajnih meceva protiv najboljih u ligi (na sekund od pobede protiv Cifsa i ukradena pobeda protiv Pekersa), Arizona igra sasvim dobro ove sezone... Dok je u AFCu drugacija slika.

Videcemo sta ce se desavati do kraja sezone, Patsi su sigurno #1, Cifsima bi idealno bilo ako bi Rejvensi nekako mogli biti #4 jer ne verujem da oni mogu kroz Boston do SuperBowla... Nekako u zadnjih 10 godina, videli smo da samo Baltimore moze protiv Patsa u doigravanju, uz penzionisanog Meninga. Bafalo je najverovatnije #5 zbog uzasno smesnog rasporeda, mada ja ne ocekujem da Bilsi dobiju u Bostonu, Klivlendu, Pitsburgu ili Dalasu, sa ta cetiri poraza bi ih imali 6, a nije iskljuceno da se jos negde okliznu. 9-7 u tom slucaju im vrv. ne bi garantovao plej-of tako da treba sacekati, NFL je ovo.

Na jugu AFCa ce biti najzesci krkljanac. Vec sad ovaj mec Jagsi-Hjuston moze dosta odluci. Ja mislim da bi Dzeksonvil iz ove divizije u plej-ofu imao najvece sanse nesto da napravi. Za Hjustonu znamo da u plej-ofu ne mogu nista napraviti, ako nisu do sada, nece ni sada. Nije BOB kapacitet, plus ekipa ima dosta falinki na obe strane terena. Koltsi generalno gledano deluju najbolje, ali ne bih voleo da prodju u PO iako se cini da im je autoput otvoren posle ovih 5-2. Raspored im je sasvim okej. Ako dobiju sad u Pitsburgu, iza toga igraju sa Majamijem, to bi bilo 7-2. Bas im je bitno ovo sad.

I jos jedna stvar, kad smo kod Pitsburga, ja ne bih otpisao ni njih, a ni Klivlend. Braunsi su imali jedan od najtezih rasporeda u ligi u ovih 7 kola, sad ce im ici jedan od najlaksih. Ako dobiju u Denveru, nekih 9-7 bi bio potpuno realan scenario za njih. Slicna prica za Pitsburg, ako bi pobedili sad Koltse, oni bi se u direktnom duelu u ta dva meca borili sa Braunsima za eventualni vajld-kard. Ni Baltimoru nije lagan raspored, tako da tu jos svasta moze da bude, dug je put do plej-ofa za sve.

U NFCu nema svrhe prognozirati bilo sta ozbiljnije. Ovako na prvu je jasno da ce u plej-of Najnersi, Pekersi i Saintsi i ostaje da se vidi ko ce popuniti jos tri mesta. Na istoku ne verujem da ce biti vajld-karda, divizija ce vrv. da se uzme sa 10-6 ili 9-7, a trebace 10 pobeda za WC. I to mislim da ce se resavati direktno pretposlednje kolo u Filadelfiji.

Kad vec pomenuh WC, Cikago je posle poraza proslog vikenda po meni ispao iz kombinacija, pretezak raspored, nema sanse da imaju 7-2 skor do kraja sezone i prodju, slicna prica za Detroit mada Lajonsima sve zavisi od naredna tri meca koja nisu lagana (at Oakland, at Chicago, vs Dallas), ako tu izvuku 2-1 i dodju na 5-4-1, raspored im nije los i mogu izvuci 9-6-1 i nadati se da ce biti dovoljno.

Vikinzi imaju jedan od tezih rasporeda do kraja, ali isto tako 3 od 4 poslednja kola igraju kuci protiv sva tri divizijska rivala i sigurno ce tu uzeti bar dva meca jer oni nisu isti tim kuci i na strani. I njima su naredna dva meca presudna, oba igraju na strani (Kanzas i Dalas), ako bi otisli na 7-3, posle toga imaju Denver kuci i vrv. 8-3 i onda banja do kraja. Ovako ako budu na 7-4, lako se moze desiti da to bude 9-7 sezona sto nece biti dovoljno za PO.

Karolina vrv. bez bilo kakvih realnih sansi za PO, tako da ce Saintsi tu diviziju rutinski da privedu kraju i posle Patsa ce to biti najlakse osvojena divizija, a pricalo se pre sezone da ce biti mozda i najteza.

Sijetl i Ramsi svakako veliki kandidati za PO, vrv. i najveci, mada i oni kao Vikinzi ce biti u tom nekom rasponu izmedju 9-7 i 11-5. Ja mislim da ce Remsi sigurno igrati plej-of, dok cemo videti sta ce Sihoksi napraviti. Oni ce sada vrv. dobiti Tampu i otici na 7-2, ali im onda slede 4 gostovanja u 5 kola (San Francisko, Filadelfija, Remsi i Karolina), a izmedju toga Minesota kuci, znaci nekih 1-4 uopste nije nemoguce u tom rasporedu. Verujem da bi 2-3 i ukupnih 9-5 odmah potpisali pre meca sa Kardinalsima.

Sve u svemu, bice drame u obe konferencije. U AFCu samo Patsi i Cifsi 100% za plej-of i verovatno Rejvensi ako ne upadnu u seriju poraza, dok svi osim Dzetsa, Dolfinsa, Rejdersa, Bengalsa i Bronkosa i dalje gaje neke nade. Cardzersi i Braunsi stoje lose, dok za Cardzerse mislim da nema teorije da se izvuku (iako msm. da ce dobiti sad za vikend Pekerse), od Braunsa ocekujem povratak zbog lakseg rasporeda u nastavku.

U NFCu bih tipovao na Filadelfiju da uzima istok, a da ce u WC Remsi kao peti i da ce sesto mesto odluciti direktan duel Sihoksi-Vikinzi u Sijetlu za par sedmica. Ko to dobije zatvorice h2h i to je to.

32Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Pet 01 Nov 2019, 04:50

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

SF nastavlja da baca bombe

33Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Pet 01 Nov 2019, 07:27

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

@ Pit

Jedino sa cim se ne bih slozio (cudo jedno posto se sa tobom obicno ni u cemu ne slazem Laughing ) je da bilo ko sa sigurnoscu moze tvrditi da su ovi Patsi najbolji tim lige. Jednostavno u napadu em imaju velikih problem asa OL em su pretanki na skil pozicijama. DOsadasnji raspored je bio verovatno I najlaksi u istoriji NFL-a, I ovih narednih 6 kola ce pokazat pravu sliku snage Patsa. Mada I sa nekih 4-4 oni ce uzeti mesto prvog nosioca I otici u SB.

Mislim da su nijanse u pitanju izmedju NO, KC I NEP kada su svi zdravi. SF I GB su ipak nesto ispod, I mislim da MIN, LAR I SEA nisu nista slabiji od njih kada su svi na vrhuncu forme.

Npr ja mislim da SF ne moze bolje od ovog a da SEA moze dosta bolje.

Prognoziram finale NO-NEP ove godine.

34Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Pet 01 Nov 2019, 07:33

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Jimmi g postaje real deal

35Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Pet 01 Nov 2019, 08:03

Zver

Zver
VIP
VIP

Hm...deluje da je bilo neuporedivo zanimljivije nego što to obično biva u ovakvim susretima.

...Sa Vajominškog Univerziteta

36Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Pet 01 Nov 2019, 08:23

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Gledao sam ceo mec. Uzasna odbrana Arizone na 3 daunu je presudila. I to nisu uopste bile situacije sa 1,2,3 jarde, nego je bilo gomila situacija sa 7,8 pa I 11 jardi a na kraju mislim da je SF imao 11/17 na trecem daunu. Sto je uzasan podatak za odbranu. A I ovaj trener je imao nekoliko katastrofalnih odluka kao sto je TO na kraju prvog pol kada je bukvalno poklonio TD najnersima, pa onda prvi iskoriscen TO na 4.5 min do kraja pa onda onaj celendz gde je I budala videla sta se desilo...

Ja sam znao da ce biti gusto jer ova Arizona uopste nije naivan tim...bice NFC zapad paklen u narednim godinama...

37Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Pet 01 Nov 2019, 09:22

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Probudio se na HT, vidim Murray mi dao samo 1 poen, probudim se, on napunio 27...

38Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Pet 01 Nov 2019, 10:48

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Murray je odlican do sad, bas me podseca na Wilsona u nekim trenutcima, slican stil igre, to je ta baseball pozadina. I kad trci, trci mnogo pametnije od brata Lamara.

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

39Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Pet 01 Nov 2019, 10:57

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Ja bih skuvao u kazanu DC i HC svake ekipe koja na kljucnom 3 rd downu meca posalje 3 man pass rush.

I naravno,dva od ta tri igraca rush-uju wide,tako da se Jimmy G bez problema otvorio prostor u sredini kroz koji je lagano zakoracio i pasom pronasao svog igraca za game over sto se tice ovog meca.

40Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Pet 01 Nov 2019, 11:20

Rasha

Rasha
NFL Star
NFL Star

kb8 ::Ajmu u Pustinju očerupat te Vrapce i fino se onda odmorit u mini bye weeku i pripremit se za drugi dio sezone...
pa bilo je cupavo samo 3 razlike Very Happy

41Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Pet 01 Nov 2019, 11:33

Zver

Zver
VIP
VIP

Vidim ja Rašo se vraća u staro jato.

...Sa Vajominškog Univerziteta

42Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Pet 01 Nov 2019, 12:41

Rasha

Rasha
NFL Star
NFL Star

Blento ::Vidim ja Rašo se vraća u staro jato.
sto bi kad pakeri igraju SB Wink

43Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Sub 02 Nov 2019, 14:12

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

millhouse ::Kada se Toma penzionise nece konferencija postati bolja nego ujednacenija. Tj ako KC bude imao makar pristojnu defanzivu nece imati ko da im prismrdi, I postoje velike sanse da KC tj Rid uspostavi dominaciju kakvu trenutno imaju Patriote.

Postace bolja zato sto ce timovi biti smeliju u povlacenju nekih poteza(trejdovi itd), pogledam NFC sta su odredjene ekipe uradile dok ovde ne vidim da bilo ko povlaci riskantne poteze. Ovako svaki njihov potez mi deluje da je sa rezervom, ziheraski. Kada imas otvorenu bordu kao na NFCu, Minesota rizikuje sa Kazinsom, Remsi daju brdo pikova za odredjene igrace, Dalas za Kupera, Cikago se isto isprsi za Meka(iako ove godine nisu u PO prici) itd
Jedino je Klivlend pokusao da napravi nesto.

Cikago tesko da ce da bude u PO prici, ali zahvaljujuci tom trejdu su prosle godine postali PO ekipa.

Bice sigurno ekipa koje ce da idu na All-In, glupo je sada to procerdati dok je Toma jos aktivan igrac jer je bas tesko izboriti se sa ekipom koja u kontinuitetu ima dobre rezultate i pobednicki DNK.

44Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Ned 03 Nov 2019, 09:39

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

aloooo gameday ovo ono...

45Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Ned 03 Nov 2019, 10:46

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

T.Y. Hilton ne igra za njih, Koner za nas
bice zanimljivo kako ce Tomlin prici utakmici, sad mu pada u vodu onoliko trcanje i trosenje vremena kratkim pasovima ka RB. morace malo da se otvori playbook i to je prilika Rudolfu da pokaze sta zna. racunamo na tradiciju, Pitsburg vodi 24-6 u medjusobnim okrsajima

Week 9 - Page 2 Potpis

46Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Ned 03 Nov 2019, 18:26

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Rastavi ih Ljustn.

47Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Ned 03 Nov 2019, 18:43

kb8

kb8
Moderator
Moderator

BOB se našalio s redovitom mušterijom...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

48Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Ned 03 Nov 2019, 19:05

Sirko

Sirko
VIP
VIP

ima li streamova za RZ? Smile

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

49Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Ned 03 Nov 2019, 19:06

Sirko

Sirko
VIP
VIP

nasao

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

50Week 9 - Page 2 Empty Re: Week 9 Ned 03 Nov 2019, 19:09

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Mislim da je sada jasno da ce Foles biti starter kada se oporavi.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 4]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Similar topics

-

» Week 13
» Week 10
» Week 1
» Week 12
» Week 14

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu