https://twitter.com/Lions_Insider/status/1183950003963924481?s=19
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
millhouse ::Tesko da se ovo moze zaboraviti,a verujem I da ne sme ib da nece...ne zbog GB ili DET vec zbog buducnosti ove igre...ovo je bilo.cisto izmisljanje faulova da bi jedna.ekipa pobedila...u sezoni koja ima samo 16 utakmics svaka pobeda je.prebitna...a cuj nemoc.u red zoni...pa sta su trebali da vas dobij sa 3 TD razlike da sudije ne bi imale priliku da ih iskasape?
Tako je, istu sam stvar hteo da kazem.millhouse ::GB je jedna od TOP 5 ekipa NFC a mozda I lige..protiv takve ekipe , u gostima, odigras utakmicu koju bi gotovo izvesno dobio da nije bilo sudijskih gresaka...ovo je liga gde je bilo koga tesko dobiti I poen razlike a ne GB u gostima...tako da je moj stav da je degutantno pricati da bi DET dobio da je bio bolji u red zoni...niko ne moze da odigra savrsen mec niti je to sinoc bilo potrebno da bi se pobedilo...oni su u red zoni a I u svakom drugom segmentu bili dovoljno dobri da pobede na jednom od najtezih gostovanja u ligi...I to nisu uradili iskljucivo zbog namerno napravljenih gresaka sudija (jer onoliki broj gresaka iskljucivo na stetu jednog tima ne moze biti slucajan)...
Ne volis dobru seriju, film u kojem ne znas kraj?Ol' Dirty Bastard ::Ne mogu da gledam utakmicu i da pretpostavljam da je sve namesteno.
Slazem se od reci do reci.Ol' Dirty Bastard ::Moje vidjenje je ono da su sudije ljudi i da grese, ne mogu da gledam utakmicu i da pretpostavljam da je sve namesteno ali zato sa druge strane te iste sudije moraju biti strozije kaznjene kada naprave tako ociglede greske a pogotovo ako ih naprave vise puta.
millhouse ::Naravno da nije zabranjeno a ni degutantno to napisati ovde...vise sam hteo da kazem da bi bilo degutantno I bezobrazno da neko sada Godvinu, Stafordu ili flowersu kaze da su izgubili jer su bili losi u red zoni...nista lose nisam mislio a naravno da svako ima pravo da iznese svoje misljenje...
Opet kazem ovo je slicno kao da u fudbalskoj utakmici ekipa bude duplo bolja , vodi 1:0, omasi jos dve tri vrhusnke sanse I u 93 sudija izmisli penal za protivnika I zavrsi se 1:1...vec sam napisao moj je stav da nema smisla pricati da ta ekipa nije pobedila zbog promasenih zicera...niti je realno sve sanse iskoristiti niti je to potrebno...
The Bad Man ::
ali je u suštini utakmicu odlučio DPI Redmonda koji nije sviran i za koji je Patricia mogao da ubaci challenge. Ta odluka mi nikako nije bila jasna, imao je 3 TO i na snimku bi se videlo da je bilo kontakta. Valjda se WR nije bunio, pa ni Patricia nije reagovao.
Steelers ::Ne volis dobru seriju, film u kojem ne znas kraj?Ol' Dirty Bastard ::Ne mogu da gledam utakmicu i da pretpostavljam da je sve namesteno.
Upali WWE
Blento ::Patricia tu nije bacio zastavicu jer je znao da neće biti preinačena odluka, što nema nikakve veze sa GB, nego sa činjenicom da mora biti nivo NFC Championship game greška pa da bude preinačena. Shurmuru ove sezone nisu preinačene nakon challenga tri mnogo radikalnija nesvirana DPI od ovog koji ti spominješ.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu