Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::TNF zanimljiv zbog poslednjeg meca Woodsona pred svojim navijacima...SaturdayNF ce goreti, steta sto necu biti u stanju da ga gledam
posle najbolje GB-Sea,SNF i MNF
Jetsi-Patsi i Pit-Bal uvek derbi, u kakvom god stanju da su timovi
Raising Arizona ::Peyton Manning ::TNF zanimljiv zbog poslednjeg meca Woodsona pred svojim navijacima...SaturdayNF ce goreti, steta sto necu biti u stanju da ga gledam
posle najbolje GB-Sea,SNF i MNF
Jetsi-Patsi i Pit-Bal uvek derbi, u kakvom god stanju da su timovi
Kad pocinje taj GB SEA da gledam i ja
Pit Bull ::Ako Arizona savlada Grin Bej, ja ne vidim ni jedan jedini razlog zasto Zimmer ne bi odmarao vecinu prvotimaca protiv nas. Za njih bi to postao apsolutno nebitan mec.
Steelers ::samo sto je sansa da zeleni dobiju patriote 0
otpadajuIPA ::Ko otpada ukoliko sve tri AFC ekipe WC kandidati pobede obe utakmice.
mislim da se sledece gleda procenat pobeda unutar konferencije, al nmj me drzati za recSirko ::Tesko za poverovati, ali ako Sijetl izgubi obe i Atlanta dobije obe, imace identican skor u diviziji i konferenciji. Medjusobno nisu igrali. Sta se onda gleda?
Peyton Manning ::mislim da se sledece gleda procenat pobeda unutar konferencije, al nmj me drzati za recSirko ::Tesko za poverovati, ali ako Sijetl izgubi obe i Atlanta dobije obe, imace identican skor u diviziji i konferenciji. Medjusobno nisu igrali. Sta se onda gleda?
nesto sam prebacio...mislim da sledece ide neki procenat protiv istih protivnika ili strength of schedule, proveri, ima sigurno negde na netuSirko ::Peyton Manning ::mislim da se sledece gleda procenat pobeda unutar konferencije, al nmj me drzati za recSirko ::Tesko za poverovati, ali ako Sijetl izgubi obe i Atlanta dobije obe, imace identican skor u diviziji i konferenciji. Medjusobno nisu igrali. Sta se onda gleda?
pa napisao sam da ce u tom slucaju imati isti procenat i u konferenciji
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu