Valjda dođe u roku sata pa da ja okinem prije nego razgulim...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Nestao nam Bizon aj sacekacemo ga jos sat pa nastavljamo zacrtanim tempomkb8 ::Ajmo ljudi, gas, gas, gas, nadomak smo cilju...
Nema problema samo razjasni. Znaci da se upise QB za detroit?SymphonyX ::Ladno sam obrnuo pikove za Detroit i Atlantu
Steelers ::Nema problema samo razjasni. Znaci da se upise QB za detroit?SymphonyX ::Ladno sam obrnuo pikove za Detroit i Atlantu
dr.dule ::bas tragedija za Staforda. valjda se majka njegove dece izvuce.
millhouse ::dr.dule ::bas tragedija za Staforda. valjda se majka njegove dece izvuce.
Ali ja nisam skapirao da je to nesto toliko opasno. Nigde nisam video da zena ima kancer, nego tumor. Mislim daleko od toga da je to naivno, ali realno ne moze da se poredi.
upravo to, cim je saznala jer je imala gubitke svesti, znaci da je na nezgodnom mestu.The Bad Man ::millhouse ::dr.dule ::bas tragedija za Staforda. valjda se majka njegove dece izvuce.
Ali ja nisam skapirao da je to nesto toliko opasno. Nigde nisam video da zena ima kancer, nego tumor. Mislim daleko od toga da je to naivno, ali realno ne moze da se poredi.
U glavi je sve izuzetno opasno. I benigni tumori rastu veoma progresivno i dovoljno je da zahvate neki centar da čovek ceo život živi kao invalid.
Aj posto nema Ol' Dirty-ja smatraj da je trejd prihvacen. Ionako je imao lavovski posao u sestoj rundi zahvaljujuci mom trejdu sa dzetsima u kojem sam mu uvalio 4 pikaSymphonyX ::NE nudi 205. i 239. za 196.
Idi na stranu : 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu