Moze da se desi da me nema par dana, obavestite me na messengeru kada sam blizu toga da biram ako me nema par dana. Gledacu da u narednom periodu da dolazim malo cesce.
Kao i prosle godine, uzecu Chargerse.
Kao i prosle godine, uzecu Chargerse.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Steelers ::trebaju nam jos selektori za :SD:
upisanomillhouse ::Aj ja cu I Cargerse.
I jedno pitanje vezano za trejdove. Je l mozemo da se dogovoaramo o trejdu preko pm, je l mozemo od kad krene draft ili tek kada dodje neko na red da bira?
Mock Draft 2018Wild Raven ::Čelični!
Nađi čoveku link za neku temu od ranijih godina iz arhive., čisto da vidi kako to izgleda otprilike.
millhouse ::Ja 100% zelim da trejdujem u nazad bez obzira ko bude slobodan na 21 piku. Imam samo 4 pika I to nemam pika 2 runde. Tako da ko god je raspolozen da trejduje neka pogleda "rich hill" draft tablu I neka iznese ponudu. Neki realni partneri su mi NEP, GB, KC, HOU (to ne moze jer ja biram)...
ali trejd zvanicno se moze desiti tek kad ekipa dodje na red na mocku. onda upises ti i druga strana u mock temi da pristajete na trejd
Prihvatam 7. pik u zamenu za 12. i 53
SymphonyX ::Momci su mislili da sacekamo da se kompletira lista i krene sa izborima pa onda trejdujte.
Svakako mislim da je pametnije da sacekas jer ce mozda biti vise zainteresovanih strana.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu