Kome treba najbolji MLB lige u zamenu za pika prve runde 2020?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Sihoksima?millhouse ::Kome treba najbolji MLB lige u zamenu za pika prve runde 2020?
Citav 7. Maj. Nekad je to bio 1. Jun...millhouse ::A je l zna neko kada je dedlajn tacno? Apsolutno nigde ne mogu da nadjem nista preciznije osim "posle 7 maja". Je l to znaci da tek 8-og mogu da pocnu da ihh potpisuju ili sedmog posle npr 4 popodne itd...
Bio je u poseti I Rejvensima I nama. Kao price su da ako je sve u redu sa ramenom da smo mi favoriti da ga potpisemo.SymphonyX ::Ziggy se spominjao za Eaglese.
Sources: The #Seahawks have emerged as the front-runner to sign star FA DE Ziggy Ansah. They visited with him in late April and need a big-time pass-rusher after dealing Frank Clark. The contract has not been finalized yet. He also visited with the #Bills, who remain interested.
— Ian Rapoport (@RapSheet) May 8, 2019
pa da, obicno su to skupi veterani sa jacim imenima i karijerom u manjem ili vecem paduPeyton Manning ::Jaka imena, cudi me da vec nisu otisli,..verovatno su skupi
slazem se, za timove svakako najbolja opcijamillhouse ::Potpisivanje ovakvih igraca se isplati I iz drugog ugla...npr Ansah ako pokida sezonu I pokaze da mu zdravlje nije problem, sledece godine potpisuje ugovor od bar 13+mil a verovatno I vise, I to je odmah kompenzatorski pik 3 runde...
na kraju kad u Bostonu zavrsi sa minimalnim ugovoromkb8 ::Čudi me da Collinsa još niko pokupio nije...
NFL Fans Serbia » Sezona 2019/20 » Preseason 2019/20 » Offseason 2019 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu