Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kb8 ::S Keenumom došli u finale konferencije a s Rođom ni u PO...
Ko je tu drvo a ko nije ni sam više ne znam...
kb8 ::Isto što i treneri Vikesa...
dr.dule ::jel je trener Min ostao na svom poslu? nije dobio nogu u dupe
Steelers and Bills discussed a trade involving WR Antonio Brown, I'm told, but Brown was clear that he didn't want to go to Buffalo. Source said that there are "very few options left" for the Steelers/Brown.
— Albert Breer (@AlbertBreer) March 8, 2019
Bills’ GM Brandon Beane: “We inquired about Antonio Brown on Tuesday, and kept talks open with the Steelers. We had positive discussions, but ultimately it didn’t make sense for either side. As great a player as Antonio Brown is, we have moved on and our focus is on free agency.”
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 8, 2019
Steelers ::Ja bi Brauna ostavio na klupi citavu sezonu ako vec ne moze.da se nadje prvi pik. Ionako ce morati da mu plate 20 miliona u junu tako da nam dodje isto
Ja sam se nadao da JDF mozda zeli da Keenum premosti na QB dok ne draftujemo QBa.Zona do trona ::Оstace jedna od vecih misterija civilizacije kako su treneri Vikingsa uspeli da izvuku dobru sezonu iz Keenuma.
Lik je drvo.
Braun igrao ne igrao za nas dobija 20 miliona. Onda bolje da ne igra za nikog drugog jer to je protivno nasem interesu.Zona do trona ::Steelers ::Ja bi Brauna ostavio na klupi citavu sezonu ako vec ne moze.da se nadje prvi pik. Ionako ce morati da mu plate 20 miliona u junu tako da nam dodje isto
I,kakvu dobit ima franciza? Kakav benefit imaju navijaci?
Ovom prilikom,necu detaljnije ni da pricam o medijskom cirkusu koji bi pratio svaki vas mec...
Uzmite kao ljudi pik 2.runde ili sta vam se vec nudi i to je to.
NFL Fans Serbia » Sezona 2019/20 » Preseason 2019/20 » Offseason 2019 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu