Ol' Dirty Bastard ::Po stoti put, kakav je Romo doktor.
Bice ga milina slusati kad bude prenosio SuperBowl Ravens-Rams ove godine
Ti danas nisi spavao posle utakmice sinoć, pa buncas malo
Ne za Roma, već za SB predikciju
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ol' Dirty Bastard ::Po stoti put, kakav je Romo doktor.
Vlado997 ::Zona, iskreno mi je žao. Pogotovo zbog ovog prvog a nadam se da za ovo drugo nije kasno za preokret.Zona do trona ::Vlado997 ::E nek su Texansi ispušili, dabogda bili one and done u playoffu, bitno je da su mene zajebali u fantaziju.
Sta ja da kazem?
Juce bi dobio 40000 da je Bayern bio 4+, a veceras,trenutno,gubim fantasy finale.
penban ::Ol' Dirty Bastard ::Po stoti put, kakav je Romo doktor.
Ol' Dirty Bastard ::penban ::Ol' Dirty Bastard ::Po stoti put, kakav je Romo doktor.
Ma mogu Ramsi do SB ja mislim, sto? Ti ne verujes?
Brzih 7,1 poena u dva pleja za mene.Vlado997 ::Čuj, kaže biće razlika 5 jardi. Pa to je meni pola poena.
Pa imaš li koga ko može da eksplodira i preokrene? Šta kažu projekcije?Zona do trona ::Vlado997 ::Zona, iskreno mi je žao. Pogotovo zbog ovog prvog a nadam se da za ovo drugo nije kasno za preokret.Zona do trona ::Vlado997 ::E nek su Texansi ispušili, dabogda bili one and done u playoffu, bitno je da su mene zajebali u fantaziju.
Sta ja da kazem?
Juce bi dobio 40000 da je Bayern bio 4+, a veceras,trenutno,gubim fantasy finale.
U fantasy finalu sam pecen,gubim 42 razlike.
A kladionica mi je adrenalin i zabava,zaboravim iste sekunde peh.
Ja ladno pročitao Ravens-Saints pa sam htio da opletem po ODB-u da će da me jinxuje ko Penjo u fantaziju.penban ::Ol' Dirty Bastard ::penban ::Ol' Dirty Bastard ::Po stoti put, kakav je Romo doktor.
Ma idu Monsters of the Midway all the way
penban ::Ol' Dirty Bastard ::penban ::Ol' Dirty Bastard ::Po stoti put, kakav je Romo doktor.
Vidio sam da ga je neko propisno odalamio u prvoj četvrtini takođe, liku stvarno tako grah pao.Ol' Dirty Bastard ::Cooks opet najebao, pola covek pola potres mozga.
SymphonyX ::Gregg i Baker ce da rastave Ravense sledece nedelje.
Ol' Dirty Bastard ::penban ::Ol' Dirty Bastard ::penban ::Ol' Dirty Bastard ::Po stoti put, kakav je Romo doktor.
Nebitno, ko god prodje bice samo ucesnik jer Black Jesus po imenu Lamar je stigao u NFL. Nevernici nije kasno da se pokajete.
Vlado997 ::Vidio sam da ga je neko propisno odalamio u prvoj četvrtini takođe, liku stvarno tako grah pao.Ol' Dirty Bastard ::Cooks opet najebao, pola covek pola potres mozga.
Zona do trona ::Ne razumem vasu pricu oko Steelersa kako bi bila greota ako izvise.
Imaju sve u svojim rukama,treba da pobede Saintse i to je to.
Ako izgube veceras,bice sledeci vikend najveci navijaci Bakera.
Steelersi su to već uradili, sad je red na Saintse.Zona do trona ::Ovde ce pobediti ekipa cija odbrana iznudi INT ili fumble.
The Bad Man ::Zona do trona ::Ne razumem vasu pricu oko Steelersa kako bi bila greota ako izvise.
Imaju sve u svojim rukama,treba da pobede Saintse i to je to.
Ako izgube veceras,bice sledeci vikend najveci navijaci Bakera.
Šteta zbog gledljivosti. Radije bih klasik Big Ben-Brady ponovo, nego Tenesi koji nit smrdi nit miriše od svog postojanja
Nekonzistentan je, čas igra odlično, čas loše.Zona do trona ::Lattimore ima ove sezone veliki pad u igri.
Nije bilo realno da nastavi onim tempom. Jeste dobar, ali ne toliko.Zona do trona ::Lattimore ima ove sezone veliki pad u igri.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu