Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::https://www.facebook.com/NFL/videos/2151426035107267/
MJD. CJ2K. 405 combined rushing yards and four TDs, all over 50 yards.
Secam se ovog meca kao da je juce bio.
Peyton Manning ::NFL Network's Ian Rapoport reports the Panthers are not concerned about Cam Newton's shoulder injury.
I onda vi svojim "znanjem" draftujete Bella, Hunta i A.J. Greena i šta ćemo onda?Peyton Manning ::Isto. Iskljucivo jedna liga.Zona do trona ::Moje zlatno FF pravilo.
Igram samo jednu ligu po sezoni.
Time pokazujem znanje ili nedostatak istog.
Jebes to igranje u 3 lige,pa kao,u jednoj sam super,u drugoj onako,u trecoj sam bedak.
Onda ajde da igramo 20, pa cemo jednu osvojit..Vlado997 ::I onda vi svojim "znanjem" draftujete Bella, Hunta i A.J. Greena i šta ćemo onda?Peyton Manning ::Isto. Iskljucivo jedna liga.Zona do trona ::Moje zlatno FF pravilo.
Jebes to igranje u 3 lige,pa kao,u jednoj sam super,u drugoj onako,u trecoj sam bedak.
U fantaziju je sreća najvažnija, i zato mi je igranje u jednoj ligi besmisleno.
Ne mora da znači.Peyton Manning ::Onda ajde da igramo 20, pa cemo jednu osvojit..Vlado997 ::I onda vi svojim "znanjem" draftujete Bella, Hunta i A.J. Greena i šta ćemo onda?Peyton Manning ::Isto. Iskljucivo jedna liga.Zona do trona ::Moje zlatno FF pravilo.
U fantaziju je sreća najvažnija, i zato mi je igranje u jednoj ligi besmisleno.
Naravno.kb8 ::Bitno da se igra...
A još bitnije da se osvaja to što se igra
Pre bih rekao da je NYG dosta da zaustave AP i da je to to..Eli kakav god bio sad, bolji je od SanchezaZona do trona ::Zanimljivo,svi na NFLN prognoziraju pobedu NYG.
Ne igra OBJ,a odbrana Skinsa ce imati samo jedan cilj,po svaku cenu zaustaviti Barkley-ja.
Iako je Sanchez QB WAS,lako vidim veceras njihovu pobedu.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu