Moralo se desiti.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Rest of the slate for the 5-6 Broncos: at Bengals, at Niners, vs. Browns, at Raiders, vs. Chargers.
— Albert Breer (@AlbertBreer) November 26, 2018
mardok ::Jaguars fire offensive coordinator Nate Hackett
Bio sam ubedjen u pobedu Cle, kao i u ova dva + , previse niske granice su stavili.kb8 ::Svaka čast, fin listić...
Bicekb8 ::Biće za vodku
Peyton Manning ::Bicekb8 ::Biće za vodku
Mada rekao sam da ne pijem do tamo 14-15. decembra
Posto nakon toga ide period kad ce biti izlazaka svaka dva dana, treba se malo posvetiti treningu sad
Peyton Manning ::Bio sam ubedjen u pobedu Cle, kao i u ova dva + , previse niske granice su stavili.kb8 ::Svaka čast, fin listić...
Lomio sam se i da li pobedu Sea ili H, a NEP je bio najblizi da padne, imali su Jetsi 4 sanse unutar 10y na kraju da mi sruse tiket. Ocekivao sam da se to desi, posto me uvek Patsi ruse, al dobro je da nisu ovog puta.
Za sad Skot Milanovich. Videcemo na kraju sezone, mozda i HC ode.Wild Raven ::mardok ::Jaguars fire offensive coordinator Nate Hackett
Sad ste ga tek najebali. Spominje se Makadu Kakadu u tom kontekstu.
dr.dule ::e od ove pobegulje iz pustinje coek nece moci ziveti ako kojim slucajem Cle pobedi citavih 6 meceva. ima da nam deli slike Pekara na sledecem Combine
dr.dule ::e od ove pobegulje iz pustinje coek nece moci ziveti ako kojim slucajem Cle pobedi citavih 6 meceva. ima da nam deli slike Pekara na sledecem Combine
Idi na stranu : 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu