Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::Odlican TNF i SNF, onda Min-NEP, a Hou-Cle moze biti zanimljiv mec, kao i Atl-Bal.
Mada pratice se sve naravno, krece fantasy rasplet.
KPGS ::Sveci bicuju krave, derbi ili udaranje po sirotinji?
Peyton Manning ::"The MVP of this league is Drew Brees, 2nd place is Andrew Luck, 3rd who cares." — Colin Cowherd
Prica gluposti lik, kao i uvek. Gde su Mahomes, Goff, Gurley itd
kad bi i ove nedelje mogli napraviti iznenadjenje bilo bi odlicnoZona do trona ::Hteli vi da priznate ili ne,posle citave vecnosti,mec Brownsa je najzanimljiviji od svih u 19 h.
Jako prizeljkujem pobedu u Houstonu,ali su nam sanse male. Houston,i pored toga sto kao trenera ima brata blizanca Hue Jacksona,igra odlicno.
Manje me brinu Watson i Hopkins,trenutno Texansi imaju super run game.
Nasa DL i LB su imali dosta problema u ovoj sezoni u run D.
dr.dule ::Peyton Manning ::"The MVP of this league is Drew Brees, 2nd place is Andrew Luck, 3rd who cares." — Colin Cowherd
da li neko uopšte sluša Colin Cowherd . to ti je kao kada bi išao na predavanje Žike Šarenice Najveće Seljačine na Balkanu.
Steelers ::dr.dule ::Peyton Manning ::"The MVP of this league is Drew Brees, 2nd place is Andrew Luck, 3rd who cares." — Colin Cowherd
da li neko uopšte sluša Colin Cowherd . to ti je kao kada bi išao na predavanje Žike Šarenice Najveće Seljačine na Balkanu.
bas je antipatican
on i stephen smith
Pekar u tigrastim gaćama?Zona do trona ::Kada vidite da je cak i Cowherd ukapirao ko je MVP lige,onda je sve jasno...
Krme debelo koji otvara usta ko riba,Wild Raven ::Mene u First Take baš nervira ona riba što je kao moderator ( što se udala za Jalena Rose-a ). Žena apsolutno nesposobna za bilo šta. Čak me i Max više nervira od Smith-a. A pogotovo me nervira kad dovedu onog lika što je bio linijaš za Patse. Taj lik toliko pojma nema i toliko lupa da je to strašno a i toliko je usporen, kao da je igranje ostavilo neke posledice na njega.
edit: setih se...Damien Woody
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu