Najmaleroznija ekipa poslednje 2 godine, uz Hjuston
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Po meni je to i dalje veliki kiks.The Bad Man ::Moram priznati da su pogodili sa Cooperom, iako sam se smejao kad sam video šta su dali za njega
Problem je sto su mogli jeftinije da ga dobiju, twitter je brujao da su bidovali protiv sebe. Mogli su da tvrde pazar do deadlinea,a ne da zure 7 dana bez potrebe.The Bad Man ::Dobili su mladog risivera koji se odmah uklopio na poziciji koja im najviše škripi. Draft je uvek lutrija, naročito kad ne biraš u prvih 10. Ovako dobijaš proverenog, a i dalje mladog igrača.
P.S. Po mom mišljenju najviše im škripi na QB, ali to je druga tema...
Džerijev ego je trenutno veći od broja decimala slova pi.Zona do trona ::Ovde je zajebao Moses jer nije napravio cut blok,no dobro,ovo je bilo duze neizvesno nego sto sam ocekivao.
Jerry pun sebe u lozi,covek bi pomislio da su osvojili NFC,a ne da ce se pobedom tek izjednaciti na vrhu ocajne divizije u ovoj sezoni.
Lik teasuje konstantno JJ-a taman toliko da ga ovaj ne sutne.Vlado997 ::Ovaj Garrett ko da ima samo jedan play za Zeke-a u end zoni. Uručenje pravo u A gap.
Ma jebe mi se za njih obojicu, trebaju mi fantasy poeeeeeni.SymphonyX ::Lik teasuje konstantno JJ-a taman toliko da ga ovaj ne sutne.Vlado997 ::Ovaj Garrett ko da ima samo jedan play za Zeke-a u end zoni. Uručenje pravo u A gap.
Jebo te fantasy, ne znam kako vam moze bit zanimljivo gledat meceve kroz tu prizmu.Vlado997 ::Ma jebe mi se za njih obojicu, trebaju mi fantasy poeeeeeni.SymphonyX ::Lik teasuje konstantno JJ-a taman toliko da ga ovaj ne sutne.Vlado997 ::Ovaj Garrett ko da ima samo jedan play za Zeke-a u end zoni. Uručenje pravo u A gap.
Pa ni meni nije toliko zanimljivo nego ti se moram osvetit za mučki poraz u trećoj.SymphonyX ::Jebo te fantasy, ne znam kako vam moze bit zanimljivo gledat meceve kroz tu prizmu.Vlado997 ::Ma jebe mi se za njih obojicu, trebaju mi fantasy poeeeeeni.SymphonyX ::Lik teasuje konstantno JJ-a taman toliko da ga ovaj ne sutne.Vlado997 ::Ovaj Garrett ko da ima samo jedan play za Zeke-a u end zoni. Uručenje pravo u A gap.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu