Mahomes je nocas izgubio MVP,po meni.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Zona do trona ::Mahomes je nocas izgubio MVP,po meni.
The Tampa Bay Buccaneers had more yards against the Washington Redskins than the Los Angeles Rams did tonight against the Kansas City Chiefs.
The Bucs scored 3 points; the Rams scored 54.
Koliko nenormalan podatak jbtWild Raven ::a pazi sad ovo
The Tampa Bay Buccaneers had more yards against the Washington Redskins than the Los Angeles Rams did tonight against the Kansas City Chiefs.
The Bucs scored 3 points; the Rams scored 54.
Pa to i kažem. Ovo dođe nešto ko utakmica za treće mjesto na SP u fudbalu.kb8 ::Peyton Manning ::Verovatno si upravu, a to ce biti velika steta..ovo nocas je jedan od najboljih meceva ikada, a mogu misliti kako bi tek bilo u SB.The Bad Man ::Fin duel dve ekipe koje neće igrati SB ove sezone
Za SB moš samo mislit jer i jedni i drugi će ga skupa s nama dvojicom gledat na telki...
Zašto? Brees je trenutno u svom prajmu.The Bad Man ::Zona do trona ::Mahomes je nocas izgubio MVP,po meni.
Istina, verovatno. Prvi put od početka sezone se osetilo da je rookie starter.
U igri ostaju Gurley, Brees i eventualno Goff. Breesu dajem najveću šansu, naročito jer Ameri vole happy end. Dobro, igraće Brees i dogodine, ali ovo mu je verovatno poslednja prilika da doda MVP u vitrinu
Mislio sam da piše cureću.dr.dule ::Wild Raven ::ae otvarajte temu za ćureću nedelju...već kasnimo debelo.
kasni selektor tih tema pa cu ja morati to odraditi.
Ne znam čiji miliji glas moje uši više vape da čuju. Da li Boogera McFarlanda ili Jasona Wittena? Šta li se desilo sa onim tornjem na kojem je Booger ranije sjedio?SymphonyX ::Komentatorski duo je najgori na svijet. Ono je komedija, jednu krstenu nisu rekli citavu noc.
Sudije ocigledno ohrabrene da se gura sto vise poena.
Ako je i bilo nade da se pocne sudit normalno, sinoc je i to ugaseno. Ovi iz lige ce imat erekciju narednih 15 dana.
Zamislite jos da se ovo desilo u Mexicu.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu