Ezekiel Ansah (shoulder) is active for Week 9 against the Vikings.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ja mislim da hoce. 50-70yZona do trona ::Digs je out,da li ce veceras doci kraj Tilenove serije?
Nisam to ja, nego Symphony valjda.Zona do trona ::Maricu,dobro si osetio,velike su sanse ne samo da Billsi nece ubedljivo izgubiti vec da ce mozda doci i do pobede.
Pa to je mogao uhvatiti deda moj, nema veze sto je QB, sam skrozmardok ::Pa ne baca se drugom QBu, on je mamac.
Salim se.Peyton Manning ::Pa to je mogao uhvatiti deda moj, nema veze sto je QB, sam skrozmardok ::Pa ne baca se drugom QBu, on je mamac.
mardok ::Salim se.Peyton Manning ::Pa to je mogao uhvatiti deda moj, nema veze sto je QB, sam skrozmardok ::Pa ne baca se drugom QBu, on je mamac.
Ja sam odigrao da nece dat vise od 14 poena. To mi je jedino bitno.Peyton Manning ::Nisam to ja, nego Symphony valjda.Zona do trona ::Maricu,dobro si osetio,velike su sanse ne samo da Billsi nece ubedljivo izgubiti vec da ce mozda doci i do pobede.
When it rains...Zona do trona ::Nasa odbrana je dopustila da KC realizuje 3 rd and 20.
Denzel Ward povredjen,otisao u svlacionicu.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu